Ανησυχία για 200 εργαζόμενους στο Carrefour Βόλου. Επιβεβαίωση TheNewspaper.gr για την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

Έντονη ανησυχία επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, και στο Βόλο, σχετικά με την τύχη τους μετά τ...


Έντονη ανησυχία επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, και στο Βόλο, σχετικά με την τύχη τους μετά την διαφαινόμενη συμφωνία της Εταιρείας με τον Σκλαβενίτη.
Οι πληροφορίες λένε ότι στην κοινή εταιρεία που θα συσταθεί θα περάσουν τα 33 hypermarket Carrefour, ενώ αβέβαιο είναι τι θα γίνει με τα υπόλοιπα καταστήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως στα καταστήματα που λειτουργούν στο Βόλο απασχολούνται περί τα 200 άτομα. Αν τελικά, παραμείνει σε λειτουργία (αλλάζοντας μάλιστα, την επωνυμία του σε Σκλαβενίτης) μόνο το υπερκατάστημα της οδού Λαρίσης, τότε θα μείνουν να απασχολούνται μόνο 40-50 υπάλληλοι.
Στο μεταξύ, τον δρόμο της ανεργίας παίρνουν άλλοι 10 εργαζόμενοι στο κατάστημα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, στο Βόλο, μετά την πτώχευση που αναμένεται να κηρύξει η Εταιρεία, όπως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ είχε δημoσιεύσει εδώ και αρκετό καιρό και συγκεκριμένα στις 6/4 το TheNewspaper.gr με αυτή την ανάρτηση.

Related

Sticky 300678753238361212

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item