Αναβλήθηκε για τις 24 Ιουνίου η δίκη του Άκη Σαμαρτζή

Αναβλήθηκε για τις 24 Ιουνίου η εκδίκαση της υπόθεσης απλής εκβίασης σε βάρος του, σε αργία δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, για την οποία κατηγ...

Αναβλήθηκε για τις 24 Ιουνίου η εκδίκαση της υπόθεσης απλής εκβίασης σε βάρος του, σε αργία δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, για την οποία κατηγορείται ο μέτοχος του Ράδιο Ακρόαμα, Άκη Σαμαρτζής. Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα, με την αυτόφωρη διαδικασία, ωστόσο αναβλήθηκε καθώς ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου δεν έδωσε άδεια στον συνήγορο του κ. Σαμαρτζή να παραστεί, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των δικηγόρων.

Σε δηλώσεις του πάντως, ο κ. Σαμαρτζής δήλωσε ότι μετά την εκδίκαση της υπόθεσης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και θα αναφερθεί με κάθε λεπτομέρεια στη διαχρονική εξέλιξη των σχέσεών του με τον Αχιλλέα Μπέο, από την προεκλογική περίοδο κιόλας.

Επίσης, σχολίασε την στάση της Αστυνομίας, που επί διήμερο δεν είχε προχωρήσει στην σύλληψη του κ. Μπέου, ύστερα από την μήνυση για εξύβριση που υπέβαλε εναντίον του, ο Γιώργος Καρεκλίδης, ενώ κι όταν ακόμη τελικά, συνελήφθη, το μεσημέρι της Κυριακής, αφενός δεν ακολουθήθηκε η τυπική διαδικασία μιας σύλληψης και αφετέρου αφέθηκε αμέσως ελεύθερος, για να οριστεί ρητή δικάσιμος.

Related

Sticky 8098698447199686944

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item