Η διοργάνωση του 4ου Volos Startup Weekend είναι γεγονός

Το Startup Weekend, είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμω...


Το Startup Weekend, είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοινότητα νέων επιχειρηματιών, που έχει οργανώσει πάνω από 800 συναντήσεις σε 100 χώρες τα δυο τελευταία χρόνια. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Startup Weekend έχει έδρα το Seattle της Washington, ωστόσο μέλη της κοινότητας δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 200 πόλεις σε όλο τον κόσμο.
Κεντρικός ομιλητής της διοργάνωσης που θα γίνει στο Βόλο, 8-18 Απριλίου, στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πεδίον του Άρεως θα είναι ο κ. Λουκάς Πηλίτσης. Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει στις 6.30 μμ. την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016.Ένας έμπειρος Venture Capital επενδυτής, στον ελληνικό και διεθνή χώρο, ιδρυτής- εταίρος του Anchorstone Partners, ενός καινούργιου Private Equity Group, που εξειδικεύεται σε Venture Capital και Private Equity με ενεργές επενδύσεις στην Ελλάδα και Νοτιανατολική Ευρώπη. Έως το τέλος του 2014, υπήρξε ο εκτελεστικός επικεφαλής του Venture Capital και Private Equity Group (VC – PE Group) και Chief Executive Officer της Piraeus Equity Advisors.
Η ομιλία του κ. Πηλίτση με θέμα «Βοηθώντας τους Έλληνες Νέους επιχειρηματίες στην δημιουργία και παγκόσμια ανάπτυξη των νεοφυών τους επιχειρήσεων» θα πυροδοτήσει την έναρξη του επιχειρηματικού τριημέρου. Στόχος της ομιλίας θα είναι η ενημέρωση των μελλοντικών επιχειρηματιών για ζητήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο επιχειρηματικό τους εγχείρημα. 
Το Startup Weekend της πόλης του Βόλου ήταν από τα πρώτα Startup Weekend που έχουν διοργανωθεί στην χώρα μας και μέχρι στιγμής έχουν συμμετάσχει σε αυτό πάνω από 400 άτομα από όλη την Ελλάδα. 
 
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, με κόστος συμμετοχής 20€ (Με κάθε αγορά εισιτηρίου θα σταλεί σε κάθε συμμετέχοντα κωδικός για την εξασφάλιση ενός ακόμα εισιτηρίου).
Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο e-mail: volos@startupweekend.org
Περαιτέρω λεπτομέρειες της εκδήλωσης υπάρχουν στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης, http://www.up.co/communities/greece/volos καθώς και στην σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/StartupWeekendVolos

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 8402816884505764045

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item