Πέντε άτομα εμπλέκονται στη ληστεία με φόνο ηλικιωμένου στο Βόλο

Εξιχνιάστηκε η ληστεία μετά φόνου του 92χρονου Αντώνη Αντωνίου στο σπίτι του επί των οδών 28 ης  Οκτωβρίου-Ιατρού Τζάνου στο Βόλο, στι...


Εξιχνιάστηκε η ληστεία μετά φόνου του 92χρονου Αντώνη Αντωνίου στο σπίτι του επί των οδών 28ης Οκτωβρίου-Ιατρού Τζάνου στο Βόλο, στις 12 Απριλίου. Η αστυνομία συνέλαβε χθες το μεσημέρι πέντε άτομα, δύο Έλληνες και τρεις Ρομά ηλικίας από 34 έως 63 χρόνων.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι δράστες της ληστείας μετά φόνου, είναι τρεις Ρομά ηλικίας 39, 57 και 63 χρονών και δύο Έλληνες 34 και 41 χρονών. Οι δύο ηλικιωμένοι Ρομά ήταν τσιλιαδόροι και οι υπόλοιποι τρεις είχαν μπει στο σπίτι του ηλικιωμένου, τον είχαν δέσει-φιμώσει και παρατήσει σε αποθήκη του σπιτιού ενώ έκαναν το σπίτι φύλλο και φτερό ψάχνοντας για χρήματα και κοσμήματα που λέγεται ότι είχε ο ηλικιωμένος.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ταυτοποίηση του ενός δράστη έγινε μέσω εργαστηρίων της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ενώ οι άλλοι τέσσερις, εντοπίστηκαν από την  προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Οι δράστες φέρεται να έχουν απασχολήσει την αστυνομία και στο παρελθόν με υποθέσεις ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων.

Related

Sticky 4226390498023105874

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item