«Εμφύλιος πόλεμος» Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου, λόγω… Μπέου

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», φιλοξενούμενος εκπομπής του καναλιού που έχει στην ιδιοκτησία του ο Γιάννης Αλα...


Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», φιλοξενούμενος εκπομπής του καναλιού που έχει στην ιδιοκτησία του ο Γιάννης Αλαφούζος και όσα είπε προκάλεσαν την αντίδραση της οικογένειας Γιαννακόπουλου.
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Βόλου υποστήριξε ότι ο δικαστής Πούλιος, που εισηγήθηκε την απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση «Koriopolis», είχε γνωριστεί με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα της οικογένειας Γιαννακόπουλου.
«Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω συλλέξει και κάνοντας μια εκτίμηση, ο κ. Πούλιος ήταν φανατικός οπαδός του μπασκετικού Παναθηναϊκού, είχε διαρκείας και θεωρώ πως η γνωριμία και η επαφή του με τον κ. Μαρινάκη έγινε μέσω της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Αυτό έμαθα, χωρίς να σημαίνει κάτι παραπάνω. Θεωρώ πως στο πρώτο βούλευμα καλώς απαλλάχθηκε ο κύριος Μαρινάκης, για τα υπόλοιπα, θέλω να πιστεύω πως θα λάμψει η δικαιοσύνη», είπε ο Αχιλλέας Μπέος στην τηλεοπτική εκπομπή.
Η αντίδραση από την οικογένεια Γιαννακόπουλου ήρθε μέσω δήλωσης, με την οποία οι άνθρωποι που είχαν και έχουν στην ιδιοκτησία τους την «πράσινη» ΚΑΕ, αφού διαψεύδουν ότι γνωρίζουν τον συγκεκριμένο δημόσιο λειτουργό, τα «βάζουν» με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος μέσω των ΜΜΕ του «λασπολογεί» την οικογένειά τους, παραμονή των κρίσιμων αναμετρήσεων με τη Λαμποράλ.
Αναλυτικά η δήλωση της οικογένειας Γιαννακόπουλου:
«Με αφορμή τα όσα αυθαίρετα συμπεράσματα εξέθεσε ο πασίγνωστος για τη δράση του και την αξιοπιστία του, Μπέος, σε τηλεοπτική εκπομπή, θα επιθυμούσαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:
– Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μιά εξόχως δημοφιλής ομάδα και πληθος δημοσίων λειτουργών είναι κάτοχοι διαρκείας. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι, ως οικογένεια Γιαννακόπουλου να τους γνωρίζουμε όλους προσωπικά.
-Για τον συγκεκριμένο δημόσιο λειτουργό στον οποίο αναφέρθηκε ο γνωστός για τη διαδρομή του, Μπέος, υπάρχει ένορκη κατάθεση ότι δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά
-Η διαδρομή του καθενός είναι γνωστή στην Ελληνική κοινωνία. Ο κόσμος μπορεί να ξεχωρίσει τη συνέπεια από τον καιροσκοπισμό, τον επιτυχημένο από τον αποτυχημένο. Γιατί τον κόσμο δεν τον κοροϊδεύει κανείς.
-Όσες προσπάθειες κι αν γίνουν μήπως και διαβρωθεί η σχέση των φίλων του Παναθηναϊκού με την οικογένεια Γιαννακόπουλου και το πιο ένδοξο κι επιτυχημένο τμήμα που κρατά ψηλά τη σημαία του συλλόγου, όσα ψέμματα κι αν εκτοξευθούν, όση λάσπη κι αν επιστρατευτεί, δεν θα υπάρξει το ποθητό, για μερικούς, αποτέλεσμα.
-Δεν είναι τυχαία επίσης η χρονική επιλογή της εκτόξευσης της λάσπης, όταν η ομάδα αρχίζει την προσπάθειά της για πρόκριση στο φάιναλ φορ! Τόση απειλή αισθάνονται ορισμένοι απο επερχόμενη επιτυχία του Παναθηναϊκού ώστε να επιστρατεύουν ακόμα και τον Μπέο;
ΥΓ: Προκαλεί τουλάχιστον απορία σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού πως δύο ΜΜΕ κοινής ιδιοκτησίας του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παραμονές ενός τόσο κρίσιμου αγώνα του Παναθηναϊκού, αφενός μεν επιτρέπουν τη λασπολογία εις βάρος της οικογένειας Γιαννακόπουλου, αφετέρου δε αναπαράγουν το περιεχόμενο με θέρμη τόσο ραδιοφωνικά, όσο και στο διαδίκτυο».

Related

Sticky 5147668243608421874

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item