Αλληλέγγυοι σταμάτησαν την περισυλλογή αδέσποτων από το Δήμο Βόλου

Μία ομάδα Βολιωτών εμπόδισε σήμερα το πρωί την επιχείρηση περισυλλογής αδέσποτων από τον εργολάβο του  Δήμου Βόλου στο πάρκο του Αγίου...


Μία ομάδα Βολιωτών εμπόδισε σήμερα το πρωί την επιχείρηση περισυλλογής αδέσποτων από τον εργολάβο του  Δήμου Βόλου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου.
Αμέσως μετά ανέβηκε μία ανάρτηση - ανακοίνωση στο athens.indymedia στην οποία αναφέρεται:
«σήμερα το πρωί ακυρώθηκε από αλληλέγγυους/ες η προσπάθεια απαγωγής αδέσποτων σκυλιών στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου από το επιτελείο της Δημοτικής Αρχής Βόλου.
Οι υπογράφοντες το κείμενο, τονίζουν στο πάρκο εμφανίστηκε το βανάκι περισυλλογής αδέσποτων με οδηγό δημοτικό υπάλληλο και συνοδηγό την μπόγια Β.Π., μέλος του δημοτικού επιτελείου. Η Β.Π., με τον πρώην σύζυγό της και «καταδικασμένο» είχαν αναλάβει από το 2014 να φέρουν εις πέρας το σχέδιο του μαφιόζου δημάρχου Μπέου για την απαγωγή και τον εγκλεισμό των αδέσποτων σε απομακρυσμένο μέρος, όπου πολλά σκυλιά “εξαφανίστηκαν”, βασανίστηκαν και λιμοκτόνησαν στα κλουβιά τους. Οι μαζικές φόλες στα πάρκα και στις πλατείες καθώς και οι απαγωγές των αδέσποτων φίλων μας, αποτελούν ένα μόνο μέρος της στρατηγικής για καθαρισμό και αποστείρωση της πόλης. Οτιδήποτε δεν χωράει στα στενά όρια της επιβεβλημένης καταπιεστικής κανονικότητάς τους πρέπει να εξοντώνεται. Από τα αδέσποτα μέχρι τους μετανάστρες/ιες και τους άστεγους/ες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Φωτό: αρχείου, από την πρώτη επιχείρηση

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8145910391623312937

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item