Νέα δήλωση Μπέου: Το δίδυμο Καρεκλίδη - Σαμαρτζή αποπροσανατολίζει

Από τον σε αργία Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, έγινε η ακόλουθη δήλωση: Με γέλια, κλάματα, ψέματα και υστερίες και συμπεριφορές, τουλ...


Από τον σε αργία Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, έγινε η ακόλουθη δήλωση:
Με γέλια, κλάματα, ψέματα και υστερίες και συμπεριφορές, τουλάχιστον, περίεργες  που οδηγούν στο συμπέρασμα ύπαρξης σοβαρού προβλήματος, το δίδυμο Καρεκλίδη-Σαμαρτζή συνεχίζει την προσπάθεια αποπροσανατολισμού των πολιτών, αποφεύγοντας να μιλήσει επί της ουσίας και να δώσεις τις εξηγήσεις που οφείλει και απαιτεί η κοινή γνώμη, από δύο τύπους που θέλουν να εμφανίζονται (τρομάρα τους…) διαμορφωτές της.
Το λαϊκό παιδί, δημοσιογραφικό σκουπίδι, Γιώργος Καρεκλίδης τώρα ξεχνάει και το όνομα του εργολάβου, που εκείνος δημοσιοποίησε έξω από τα δικαστήρια στους εκπροσώπους του τοπικού τύπου και αφηγείται τη ζωή του σε συνέχειες, που ομολογουμένως θα ήταν ένα καλό σενάριο για τον κινηματογράφο εποχής Ξανθόπουλου – Μάρθας Βούρτση. Ο κόσμος, όμως, δεν ξεχνάει και περιμένει απαντήσεις. Και όσο και αν φυγομαχεί και προσπαθεί να αποκρύψει την αλήθεια, υποβάλλοντας μηνύσεις εναντίον μου, το πικρό ποτήρι θα το πιεί μέχρι τέλους.
Πρέπει και θα υποχρεωθεί να το κάνει να αναφερθεί με λεπτομέρειες στο τι δοσοληψίες είχε με εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικούς. Είναι θέμα πρώτα και πάνω απ όλα ηθικό και δεν μπορεί να το αποφύγει.
Η μάχη μου με τη διαπλοκή σε αυτή την πόλη μόλις άρχισε και θα τελειώσει με την εξαφάνισή της. Οι πλέον σοβαρές καταγγελίες τώρα έρχονται, αν και με τον πανικό που έχει ο συγκεκριμένος, που υποδύεται το δημοσιογράφο, θα τις κάνει μόνος του.
Τώρα φαντασιώνεται και προσεγγίσεις από μέρους μου, μέσω του Τάκη Σταυρίδη. Η κατηγορηματική διάψευση του δεύτερου, όμως, δείχνει και το πόσο αξιόπιστος είναι.
Όσον αφορά τον υπόδικο για εκβίαση, Ακη Σαμαρτζή, τι να πεί κανείς; Αξιοθρήνητος προσπαθεί να πείσει ότι τα λεφτά βρέθηκαν ως δια μαγείας στην τσέπη του. Ας μας εξηγήσει, όμως, και αυτός, που με λεονταρισμούς προσπαθεί να φανεί ατρόμητος γιατί ο δικηγόρος του πήρε άδεια την Παρασκευή να παραστεί στη δίκη και όχι σήμερα; Και κυρίως αν είχε υποβάλλει καν αίτημα για χορήγηση άδειας;
Οσο και αν το σύστημα της διαπλοκής προσπαθεί με την παραπληροφόρηση να συσκοτίσει τα πράγματα και να τα διαστρεβλώσει η αλήθεια θα λάμψει γιατί έτσι θέλουν οι πολίτες. Το νταβατζιλίκι, οι εκβιασμοί και οι λοιπές αθλιότητες τελειώνουν. Ήδη τα πρώτα δείγματα είναι ορατά και επικροτούνται από την συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1478779569466323508

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item