Εγκαταλείφθηκε και ρημάζει το κτίριο Τζόρτζιο Ντε Κίρικο (φωτό)

Σε πλήρη απαξίωση και εγκατάλειψη βρίσκεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Βόλου το κτίριο Τζόρτζιο Ντε Κίρικο στην οδό Μεταμορφώ...Σε πλήρη απαξίωση και εγκατάλειψη βρίσκεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Βόλου το κτίριο Τζόρτζιο Ντε Κίρικο στην οδό Μεταμορφώσεως που υποτίθεται οτι στεγάζει δραστηριότητες της Πινακοθήκης Βόλου.
Το κτίριο που είναι ένα κόσμημα για την πόλη, στον πεζόδρομο της Μεταμορφώσεως φαίνεται ότι έχει εγκαταλειφθεί πλήρως και κανείς δεν ενδιαφέρεται για τη συντήρησή του. Εσωτερικά και εξωτερικά είναι εμφανή τα σημάδια του χρόνου που έχουν προκληθεί από την υγρασία και από την εγκατάλειψη των τελευταίων ετών, όπως όλοι μπορούν να διακρίνουν στη φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα το TheNewspaper.gr.
Είναι πρόσφατες άλλωστε οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, όταν έλεγε "ότι δεν γνωρίζει κανέναν Ντε Κίρικο, μόνο έναν... Κικιρίκου"
Και κάπως έτσι, βασικές υποδομές της πόλης, που πλήρωσαν οι πολίτες και θα μπορούσαν να κοσμούν την ευρύτερη περιοχή, είναι ένα βήμα πριν το λουκέτο.

Related

Sticky 709003995791333919

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item