Ποιοι απεργούν την Πέμπτη – Παραλύει το Δημόσιο

Παραλύει την Πέμπτη ο δημόσιος τομέας, καθώς η ΑΔΕΔΥ προχωρά σε 24ωρη απεργία. Οι δημόσιοι υπάλληλοι αντιδρούν στην προωθούμενη ασφα...


Παραλύει την Πέμπτη ο δημόσιος τομέας, καθώς η ΑΔΕΔΥ προχωρά σε 24ωρη απεργία.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι αντιδρούν στην προωθούμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση, ενώ την ίδια μέρα στις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση και προειδοποιεί για πολύμορφες αγωνιστικές δράσεις. Στο κάλεσμά της η ΑΔΕΔΥ αναφέρει ότι δεν θα περάσει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και ότι με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μπορούν να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές που οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση. 
Ποιοι απεργούν: 
  • Δικηγόροι 
  • Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και οι εργαζομένοι στην Υπηρεσία της Πολιτικής Αεροπορίας. Καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.
  • Δημοσιογράφοι. Η απεργία των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων αφορά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα .
  • Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών 
  • Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, που την Πέμπτη θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας
  • Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές των σχολείων
  • οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)
Άγνωστο παραμένει ακόμη αν και με ποιο τρόπο θα συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Related

ΕΛΛΑΔΑ 457640121440574987

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item