Παρουσιάστηκε τελικά στο Αστυνομικό τμήμα ο Αχιλλέας Μπέος

Παρουσιάστηκε σήμερα, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, στο αστυνομικό τμήμα Βόλου ο Αχιλ. Μπέος μετά την διαδικασία που είχε κινηθεί ...


Παρουσιάστηκε σήμερα, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, στο αστυνομικό τμήμα Βόλου ο Αχιλ. Μπέος μετά την διαδικασία που είχε κινηθεί μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον εκδότη Γ. Καρεκλίδη.
Μάλιστα ο σε αργία δήμαρχος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα το μεσημέρι, ενώ συνέτρωγα με την οικογένεια και φιλικά μου πρόσωπα, ενημερώθηκα ότι μετά από νέα μήνυση εναντίον μου που υπέβαλε το δημοσιογραφικό σκουπίδι, Γιώργος Καρεκλίδης, ο εισαγγελέας υπηρεσίας κίνησε εναντίον μου την αυτόφωρη διαδικασία και παρουσιάστηκα αυτοβούλως, ως νομοταγής πολίτης. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ο αγώνας μου να δώσω ένα τέλος στη διαπλοκή σε αυτή την πόλη μόλις άρχισε και δεν θα σταματήσει, παρά τα όποια εμπόδια, με αυτόφωρα, προσχηματικές μηνύσεις για δήθεν εξύβριση και άλλα τέτοια, πριν φθάσει στο τέλος του. Και ήδη το απόστημα έχει σπάσει. Επαναλαμβάνω και πάλι,: Εγώ δεν φοβούμαι να δώσω εξηγήσεις για την εξύβριση., Ο Καρεκλίδης τι απολογείται στην κοινωνία για τις οικονομικές του δοσοληψίες με τους εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικούς; Ρητορική, μάλλον η ερώτηση, γιατί η μέχρι τώρα συμπεριφορά του και η αιδήμων σιγή που τηρεί λένε πολλά από μόνες τους. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει η Δικαιοσύνη Και ας συνειδητοποιήσουν ότι οι υποθέσεις αυτές δεν πρόκειται να τελεσιδικήσουν στις δικαστικές αίθουσες του Βόλου, αλλά θα κριθούν και σε ανώτερο βαθμό, πάντα από αδέκαστους και αξιοπρεπείς δικαστές».

Related

Sticky 3006149643587676439

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item