Ο Νίκος Σοφιανός για το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο Σύγχρονης Παιδείας από τον Βόλο

Εκδήλωση με θέμα «Για το σχολείο των αναγκών μας, το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας, διοργανώνει η Τομεακή Επιτ...


Εκδήλωση με θέμα «Για το σχολείο των αναγκών μας, το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας, διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Βόλου του ΚΚΕ, την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 7μ.μ. στο Μεταξουργείο.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.Ο κ. Σοφιανός θα παρουσιάσει την προγραμματική πρόταση του ΚΚΕ για το θέμα.
Η πρόταση για το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, γονείς και εργαζόμενους που προβληματίζονται για την πορεία της εκπαίδευσης, για τους όρους μόρφωσης και διαπαιδαγώγησης των παιδιών της λαϊκής οικογένειας.
Έχει σαν στόχο να ανοίξει πλατιά τη συζήτηση στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς, στους φοιτητές, στους αυριανούς εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, για όλα τα ζητήματα της λαϊκής εκπαίδευσης, για το πώς πρέπει να λειτουργεί και να δομείται το σχολείο, ώστε να πραγματώνει την ολόπλευρη ανάπτυξη και μόρφωση των νέων ανθρώπων, την διαπαιδαγώγηση δημιουργικής προσωπικότητας, χωρίς ταξικούς φραγμούς και διακρίσεις, χωρίς αποσπασματική γνώση, παθητική – μηχανική αποστήθιση  και το διαχωρισμό θεωρίας και πράξης, για την προαγωγή της επιστήμης και την εφαρμογή της στη ζωή και την παραγωγή

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1073599346300307065

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item