ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ο Μποτσιβάλης επιστρέφει στον Ολυμπιακό Βόλου

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου θέλει πάση θυσία να αναλάβει ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Μποτσιβάλης. Ο πρώην πρόεδρος της ο...


Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου θέλει πάση θυσία να αναλάβει ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Μποτσιβάλης. Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, αφού αποδεσμεύθηκε από τις υποχρεώσεις του ως πρόεδρος στον Α.Ο. Χανιών, δηλώνει επισήμως το ενδιαφέρον του να αποκτήσει την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ξανά με σκοπό την... άνοδο.
Μάλιστα στις 9 Μαίου θα καταθέσει και την επίσημη πρότασή του που περιλαμβάνει αντίτιμο αλλά και πλήρες σχέδιο για την ομάδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr  o επιχειρηματίας επιθυμεί την πλήρη αλλαγή στην ομάδα ακόμα και για τα διοικητικά στελέχη, ενώ φαίνεται ότι έχει βρει ήδη και τους χορηγούς που θα υποστηρίξουν το εγχείρημά του. "Δε θα θυμίζει τίποτα η νέα ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου που ξέραμε μέχρι σήμερα" λένε άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος. Κοντός ψαλμός...  λέμε εμείς, αφού οι εξελίξεις είναι θέμα ημερών! 
Πάντως ο κ. Μποτσιβάλης δεν βρίσκεται στην ομάδα επιρροής του Αχιλλέα Μπέου και μάλιστα ο δεύτερος τον έχει χαρακτηρίσει πολλές φορές δημοσίως "απατεώνα" και ως τον "μοναδικό άνθρωπο που έβγαλε λεφτά από τον Ολυμπιακό Βόλου".

Related

Sticky 1752871281412790339

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item