Δύο ακόμη αναπηρικά αμαξίδια χάρισε ο Ιππόκαμπος

Στην παράδοση δύο ακόμη αναπηρικών αμαξιδίων στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Λάρισας, προχώρησ...


Στην παράδοση δύο ακόμη αναπηρικών αμαξιδίων στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Λάρισας, προχώρησαν τη Δευτέρα 18 Απριλίου, αντιπροσωπεία του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», αποτελούμενη από τους κ.κ. Πέτρο Μπέλλο Πρόεδρο, Κωνσταντίνο Κουσουτζή Αντιπρόεδρο και Κερασία Ζορμπά Γεν. Γραμματέα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Φεβρουαρίου του 2015 το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» παρέδωσε δύο ακόμη αναπηρικά αμαξίδια στο ΕΕΕΕΚ Βόλου από καπάκια που είχαν συγκεντρωθεί από το ΕΕΕΕΚ Βόλου.

Το Σωματείο, με τα χρήματα που συγκεντρώνει από την συλλογή των καπακιών, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει αναπηρικά αμαξίδια, ορθοπεδικά είδη, αναλώσιμα και άλλα χρήσιμα είδη που έχουν ανάγκη πρωτίστως τα μέλη, αλλά και συμπολίτες μας, που δεν έχουν ασφάλιση ή τη δυνατότητα να αγοράσουν βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους.
Η όλη προσπάθεια συνδυάζει την οικολογική-περιβαλλοντική αλλά και την ανθρωπιστική ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, παιδιών, συλλόγων και επαγγελματιών.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 7433965885396205373

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item