Περίεργη κλοπή στο γραφείο του Ανδρέα Πάτση

Μια περίεργη κλοπή στο δικηγορικό γραφείο του Ανδρέα Πάτση, στο κέντρο της Αθήνας, απασχολεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα τις Αρχές Ασφαλ...

Μια περίεργη κλοπή στο δικηγορικό γραφείο του Ανδρέα Πάτση, στο κέντρο της Αθήνας, απασχολεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα τις Αρχές Ασφαλείας, καθώς οι δράστες φέρεται να άρπαξαν τους σκληρούς δίσκους από τους υπολογιστές του γραφείου.
Για το λόγο αυτό και επειδή οι δράστες φέρεται μεταξύ άλλων να άρπαξαν και τους σκληρούς δίσκους των προσωπικών υπολογιστών του δικηγόρου, Ανδρέα Πάτση, η υπόθεση της συγκεκριμένης κλοπής λαμβάνει στοιχεία θρίλερ.

Ο δικηγόρος, Ανδρέας Πάτσης, είναι ένας από τους πλέον γνωστούς δικηγόρους των Αθηνών, καθώς ανάμεσα στους πελάτες του είναι σεΐχηδεςπροβεβλημένα στελέχη μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων, ακόμα και πολιτικοί. Μάλιστα οι υποθέσεις που έχει χειριστεί κατά καιρούς είναι από τις πλέον σοβαρές που έχουν απασχολήσει την Ελληνική κοινή γνώμη.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες οι άγνωστοι μπήκαν στο γραφείο του γνωστού δικηγόρου τα ξημερώματα της Τρίτης, πραγματοποιώντας διάρρηξη στην πόρτα του γραφείου, που στεγάζεται σε πολυκατοικία τις Λ. Β. Σοφίας.
Οι άγνωστοι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν καλά τα κατατόπια, καθώς φρόντιζαν να αποφεύγουν τις κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στο εσωτερικό των γραφείων. Οι άγνωστοι “ποντικοί” μπήκαν και στο γραφείο του γνωστού δικηγόρου και αφαίρεσαν σκληρούς δίσκους υπολογιστών στους οποίους ήταν αποθηκευμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, έγγραφα και δικογραφίες από τις κατά καιρούς σοβαρές υποθέσεις που έχει χειριστεί ο δικηγόρος.

Παράλληλα, προφανώς σε μια προσπάθεια να “θολώσουν τα νερά” για τις έρευνες που θα ακολουθούσαν, οι άγνωστοι άρπαξαν διάφορα αντικείμενα αλλά και μικροποσά που βρήκαν στα γραφεία των συνεργατών του κ. Πάτση.
Η κλοπή έγινε γνωστή την επομένη το πρωί, όταν οι συνεργάτες του Α. Πάτση πήγαν στο γραφείο για να πιάσουν δουλειά, και είδαν την ακαταστασία που επικρατούσε στους χώρους λόγω της... έρευνας που είχαν κάνει οι κακοποιοί.
Αμέσως κλήθηκε στο σημείο η Αστυνομία και βέβαια συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που “σάρωσαν” το χώρο προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό που ενδέχεται να άφησαν πίσω τους οι δράστες.

Related

Sticky 6956238050412550815

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item