Νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ο Δήμος Νταόπουλος

Ο Δήμος Νταόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς στη σημερινή εκλογική διαδικασία επικράτησε με...


Ο Δήμος Νταόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς στη σημερινή εκλογική διαδικασία επικράτησε με 61 ψήφους έναντι 43 του αντιπάλου του, Νίκου Αθανασάκη. Οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου άνοιξαν στις 8 το πρωί και η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι. Συνολικά ψήφισαν 104 μέλη του κόμματος που ήταν εγγεγραμμένα στον Ειδικό Εκλογικό Κατάλογο.
Σε δήλωσή του μετά το αποτέλεσμα ο νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δήμος Νταόπουλος τόνισε «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Είναι μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη για μένα. Θα καταβάλλουμε όλοι μαζί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανανέωση της παράταξης. Θέλω να συγχαρώ τον Νίκο Αθανασάκη για τη συμβολή του σε όλη την διαδικασία.
Οι εσωκομματικές διαδικασίες της παράταξης κορυφώνονται στο 10ο Συνέδριό μας την ερχόμενη εβδομάδα με μπροστάρη τον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες τη χώρας και να λήξει με απόφαση του ελληνικού λαού η θητεία της πιο αποτυχημένης κυβέρνησης μετά την μεταπολίτευση»

Related

Sticky 302964989250457536

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item