Συνελήφθησαν για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων

Στις 8 Απριλίου 2016 είχαν συλληφθεί δύο άτομα ηλικίας 25 και 40 ετών στο Βόλο για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. Με αυτά αγόρα...


Στις 8 Απριλίου 2016 είχαν συλληφθεί δύο άτομα ηλικίας 25 και 40 ετών στο Βόλο για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. Με αυτά αγόρασαν προϊόντα από οπωροπαντοπωλείο της πόλης. Έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν και στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν 15 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα; των 50 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 877,6 ευρώ, ως προερχόμενο από τις παράνομες συναλλαγές τους και δεκαέξι πλαστικές σακούλες με διάφορα προϊόντα, τα οποία προμηθεύτηκαν χρησιμοποιώντας ισάριθμα πλαστά χαρτονομίσματα των ευρώ σε Βόλο και Φάρσαλα.
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάστηκαν ακόμη οκτώ περιπτώσεις κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων σε ισάριθμα καταστήματα στις περιοχές των Φαρσάλων, του Αλμυρού και της Καρδίτσας. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 162424975080390618

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item