Δυναμική είσοδος της ΕΒΟΛ στην αγορά του στραγγιστού γιαουρτιού

Δυναμικά μπαίνει στην αγορά του στραγγιστού γιαουρτιού η ΕΒΟΛ με την κυκλοφορία δύο νέων κωδικώνστις 22 Απριλίου 2016, ενώ μέσα στο κα...


Δυναμικά μπαίνει στην αγορά του στραγγιστού γιαουρτιού η ΕΒΟΛ με την κυκλοφορία δύο νέων κωδικώνστις 22 Απριλίου 2016, ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν τρία νέα προϊόντα, η κρέμα, το ρυζόγαλο και το ξυνόγαλο. Η Βολιώτικη συνεταιριστική οργάνωση επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της, όπως και το δίκτυο διανομής της και εκτιμά ότι και το 2016 θα έχει κέρδη όπως το 2015.
Την παρουσίαση των νέων κωδικών αλλά και τον οικονομικό απολογισμό του 2015 έκανε σήμερα ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος σε συνέντευξη Τύπου. Ειδικότερα ανέφερε, ότι παρά την οικονομική κρίση, η ΕΒΟΛ κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεγάλη επένδυση του εργοστασίου εμφιάλωσης των 6,5 εκ. ευρώ που θα εγκαινιαστεί μέσα στον Ιούνιο του 2016, αλλά και του 1,5 εκ. ευρώ στο στραγγιστό γιαούρτι, μπαίνοντας δυναμικά στη συγκεκριμένη αγορά που καλύπτει το 80% της κίνησης σε όλα τα είδη γιαουρτιού. Το 2015 έκλεισε με αύξηση του τζίρου πάνω από 10%, αύξηση του όγκου πωλήσεων και αύξηση κερδών, που έφθασαν στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Η ΕΒΟΛ είχε τη δυνατότητα να πληρώσει καλύτερες τιμές στα μέλη της αγρότες και κτηνοτρόφους αλλά και να ασκήσει κοινωνική πολιτική στο πλαίσιο της εταιρικής της ευθύνης, κάνοντας δωρεά 100 τόνων γάλακτος, για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και μοιράζοντας 2000 διατακτικές των 50 ευρώ.
Οι 140 εργαζόμενοι της ΕΒΟΛ δεν έχουν υποστεί καμία περικοπή στους μισθούς τους, και το 2015 πήραν και bonus.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7225221357905694741

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item