Μετά την ΟΝΝΕΔ, κι άλλο πλήγμα για την τοπική ΝΔ

Αναφορά προς την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) και τη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (ΝΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας ως προς το αδιά...


Αναφορά προς την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) και τη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (ΝΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας ως προς το αδιάβλητο της διαδικασίας εκλογής και ανάδειξης του υπευθύνου στον Θεματικό Τομέα Δράσης Πολιτισμού στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας, υπέβαλε η υποψήφια για τη θέση αυτή, κ. Εμμανουέλλα-Αγγέλα Ψύχα.
Συγκεκριμένα, η κ. Ψύχα ζητά να γίνει ταυτοποίηση/επαλήθευση των ιδιοτήτων-επαγγελμάτων των ψηφισάντων, προκειμένου να πιστοποιηθεί ότι όντως είχαν το δικαίωμα να ψηφίσουν στον Θεματικό Τομέα Δράσης Πολιτισμού στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας.
Στην περίπτωση δε, που αυτό δεν πιστοποιηθεί, ζητά να ακυρωθεί η εκλογική διαδικασία και τα αποτελέσματα ως προς την ανάδειξη υπεύθυνου στο Θεματικό Τομέα Δράσης Πολιτισμού και να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής εκλογής.
Όπως επισημαίνει στην αναφορά της, η κ. Ψύχα, κατά τις εκλογές ανάδειξης υπευθύνων Θεματικών Τομέων Δράσης, που έγιναν την περασμένη Τετάρτη 6 Απριλίου, διαπιστώθηκε             ισοψηφία μεταξύ αυτής και της συνυποψηφίας της, με αποτέλεσμα την διενέργεια κλήρωσης, όπως προβλέπεται και στην Βασική Εγκύκλιο για την διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης δε, ευνόησε την άλλη υποψήφια.
«Ουδεμία ένσταση θα είχα επί της διαδικασίας και του αποτελέσματος της αν δεν διαπίστωνα, κατόπιν αυτής και αφού είχε περάσει το χρονικό πλαίσιο υποβολής ένστασης προς την ΝΕΦΕ, σοβαρότατες παρατυπίες στην κατάσταση ψηφισάντων (ΕΝΤΥΠΟ 23) την οποία προσάγω με την παρούσα και επικαλούμαι. Συγκεκριμένα, λόγο του μικρού αριθμού εκλογέων στο Θεματικό Τομέα Δράσης Πολιτισμού στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας, μόλις 26 τον αριθμό, θέλησα να επαλήθευση ότι οι ψηφίσαντες, 24 τον αριθμό, ήταν όντως εκλογείς στον Τομέα Πολιτισμού. Από τον πρόχειρο έλεγχο που έκανα διαπίστωσα ότι 8 από τους ψηφίσαντες δεν «άνηκαν» στο Θεματικό Τομέα Δράσης Πολιτισμού αλλά 2 άνηκαν στον Τομέα Παιδείας, 2 στον Τομέα Έμπορων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών, 1 στον Τομέα Μισθωτών και οι υπόλοιποι ήταν χωρίς ένδειξη. Από τους προαναφερθέντες ψηφίσαντες οι 4 μόνο ψήφισαν με δήλωση τους στον Τομέα Πολιτισμού ενώ για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει η σχετική ένδειξη στην στήλη «Παρατηρήσεις» της κατάστασης ψηφισάντων» τονίζει στην αναφορά της η κ. Ψύχα, ζητώντας από τα αρμόδια κομματικά όργανα να ελέγξουν την αναφορά της και διευκρινίζοντας πως δεν προχώρησε στην υποβολή έντασης κατά την διαδικασίας καταμέτρησης των ψήφων, – όπως προβλέπεται από την Εγκύκλιο – καθώς δεν μπορούσε εκείνη την στιγμή να γνωρίζει ούτε ποιοι ψήφισαν αλλά ούτε και τις ιδιότητες-επαγγέλματα των ψηφισάντων.

Related

Sticky 1774943835985634016

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item