Αυξημένη η κίνηση προς τη Μαγνησία από Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Όλα τα δρομολόγια

Μεγάλη είναι η κίνηση που παρατηρείται προς τη Μαγνησία ειδικά από την Αθήνα από την αρχή της εβδομάδας, σύμφωνα με στοιχεία του Υπερα...


Μεγάλη είναι η κίνηση που παρατηρείται προς τη Μαγνησία ειδικά από την Αθήνα από την αρχή της εβδομάδας, σύμφωνα με στοιχεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας. Σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθούν 21 δρομολόγια από Αθήνα προς Βόλο και 13 από Θεσσαλονίκη. Το Μ. Σάββατο τα δρομολόγια θα είναι λιγότερα ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα εκτελεστούν τρία δρομολόγια από Βόλο προς Αθήνα. Η μεγάλη επιστροφή προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναμένεται τη Κυριακή του Θωμά.
Η τροχαία έχει λάβει αυστηρά μέτρα για την κίνηση στους δρόμους και ειδικά στις εθνικές οδούς. Ειδικότερα από σήμερα ισχύει απαγόρευση της κίνησης των φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο.
Μεγάλη Πέμπτη
Για το ρεύμα εξόδου από τις 15.00 έως τις 22.00 και τη Μ. Παρασκευή για το ρεύμα εξόδου από τις 06.00 έως τις 16.00, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:
• στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών, από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τα διόδια του Ρίου
• στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (χ.θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410+000)
• στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χιλιόμετρο
• στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300)
• στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας από το 11ο χλμ (Χ.Θ. 11+340) μέχρι τη γέφυρα του Στρυμόνα ( Χ.Θ. 97+650 ).
Τη Δευτέρα 2 Μαΐου για το ρεύμα εισόδου στα αστικά κέντρα από τις 12.00 έως τις 22.00 θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:
• στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα διόδια του Ρίου μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας
• στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι)
• στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης
• στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης
• στην Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι τη διασταύρωση Ρεντίνας.
Την Τρίτη 3 Μαΐου για το ρεύμα εισόδου από τις 11.00 έως τις 21.00 θα ισχύουν απαγορεύσεις:
• στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα διόδια του Ρίου μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας.
• στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).
Την Κυριακή 1 Μαΐου δεν θα ισχύουν απαγορεύσεις.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8811465208967110149

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item