Έκανε σεξ με μαθητές της, πιστεύοντας ότι αποδίδουν καλύτερα στην τάξη

Η δασκάλα Brianne Altice, που είχε φυλακιστεί όταν ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τρεις μαθητές της, υπερασπίστηκε τη σχέση ...


Η δασκάλα Brianne Altice, που είχε φυλακιστεί όταν ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τρεις μαθητές της, υπερασπίστηκε τη σχέση της με έναν από τα θύματά της, λέγοντας ότι βοήθησε στο να καλυτερεύσει τους βαθμούς του.
Η 36χρονη, είχε καταδικαστεί το περασμένο καλοκαίρι από δικαστήριο της Γιούτα, αφού ομολόγησε τη ενοχή της για τη σεξουαλική κακοποίηση τριών ανηλίκων, δυο 16χρονων και ενός 17χρονου αγοριού.
Η Altice αντιμετώπισε μια σειρά 14 κατηγοριών κακουργηματικού χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένων πέντε για βιασμό ανηλίκων. Όπως γράφει η Salt Lake Tribune, η δασκάλα παρέδωσε στο δικαστήριο ένα χειρόγραφο δυο σελίδων, λέγοντας ότι δεν είχε «κακή ή κακόβουλη πρόθεση» στη σχέση της με το αγόρι. Όπως έραψε, μεταξύ άλλων, το αγόρι την είχε προσεγγίσει προκειμένου να τον συμβουλέψει για τη δύσκολη σχέση του με τους γονείς του προσθέτοντας ότι οι βαθμοί του βαλτιώθηκαν όσο ήταν δασκάλα του.
utah

Related

ΚΟΣΜΟΣ 7563904988832861001

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item