Πρόσφυγες από του «Μόζα» σε συγκέντρωση στην πλατεία Πανεπιστημίου

Πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της ΜΟΖΑΣ ΑΕ συμμετέχουν στη συγκέντρωση-παρέμβαση στην Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο ...


Πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της ΜΟΖΑΣ ΑΕ συμμετέχουν στη συγκέντρωση-παρέμβαση στην Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο που οργάνωσε σήμερα το απόγευμα, η Πρωτοβουλία «Με τους μετανάστες είμαστε μαζί».
Τους 32 πρόσφυγες, στην πλειοψηφία τους παιδιά μετέφεραν με ιδιωτικά αυτοκίνητα οι αλληλέγγυοι στο χώρο της συγκέντρωσης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της πρωτοβουλίας, στη συγκέντρωση θα μιλήσουν και οι πρόσφυγες «για το πως βιώνουν το καθεστώς εξαίρεσης μεταναστών στον ελλαδικό χώρο, να καταγράψουν και να δημοσιοποιήσουν τις ανάγκες τους και τις σκέψεις τους».
Σημειώνεται ότι ο στρατός που έχει την ευθύνη λειτουργίας του κέντρου φιλοξενίας σήμερα μετέφερε εκεί 100 διπλές κουκέτες και 200 στρώματα, ώστε οι πρόσφυγες να μην κοιμούνται στο δάπεδο. Στου Μόζα παραμένουν 82 Σύριοι πρόσφυγες από τους 203 που είχαν έλθει στις 14 Απριλίου από την περιοχή των Ιωαννίνων.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3517475596389852758

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item