Συνάντηση της υφυπουργού Υποδομών με το Σωματείο «Μάγνητες Τυφλοί»

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Νομού Μαγνησίας «Μάγνητες Τυφλοί»,πραγματοποίησε η υφυπουργός Υποδομ...


Συνάντηση με τη Διοίκηση του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Νομού Μαγνησίας «Μάγνητες Τυφλοί»,πραγματοποίησε η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Τη συζήτηση απασχόλησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά το Σωματείο της Μαγνησίας και το επίκεντρο ήταν ο επικείμενος φορολογικός ασφαλιστικός νόμος καθώς οι Μάγνητες Τυφλοί ανησυχούν για την μείωση των αναπηρικών επιδομάτων τους.
Η κ. Χρυσοβελώνη τους ενημέρωσε ότι εν όψει του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου τα σωματεία με ειδικές ανάγκες όπως το συγκεκριμένο, δε θα υποστεί καμία μεταβολή για το 2016. Επίσης τόνισε ότι στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι να μην υπάρξει καμία φορολογική-ασφαλιστική μεταβολή όσον αφορά ομάδες με ειδικές ανάγκες.
Η κ. Χρυσοβελώνη εξέφρασε την στήριξή της σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των ατόμων με προβλήματα όρασης και δήλωσε πως θα είναι αρωγός σε κάθε διεκδίκηση που θα αποβλέπει στη στήριξη των ευπαθών – ειδικών ομάδων της χώρας μας.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5819246508788733809

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item