Ακύρωση απόφασης δήμου Ν. Πηλίου για απευθείας εκμίσθωση κτιρίου

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας ακύρωσε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Πηλίου με την οποία εκμίσθωνε δημοτικό κτίριο στο Συνετ...


Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας ακύρωσε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Πηλίου με την οποία εκμίσθωνε δημοτικό κτίριο στο Συνεταιρισμό Λατόμων Πέτρα «Πρόπαν» . Το κτίριο είχε μισθωθεί για 200 ευρώ το χρόνο για έξη χρόνια.
Όπως αναφέρει η Περιφέρεια στο φάκελο δεν διευκρινίζεται αν ο προς εκμίσθωση χώρος είναι το «Δημοτικό Γραφείο της Τ.Κ. Καλαμακίου» ή τα «γραφεία του Τοπικού Συμβουλίου Καλαμακίου» (κατά το αποφασιστικό μέρος της κρινόμενης πράξης) κι επειδή το τίμημα για την απ’ ευθείας εκμίσθωση του εν λόγω δημοτικού ακινήτου, δεν διαμορφώθηκε κατόπιν απόφασης της επιτροπής, που συγκροτείται με απόφαση του δημάρχου ή προέδρου της Κοινότητας και αποτελείται από δύο δημοτικούς ή κοινοτικούς συμβούλους, που υποδεικνύονται από το δημοτικό ή κοινοτικό συμβούλιο και από έναν μηχανικό, που ορίζεται από το δήμαρχο ή τον πρόεδρο της Κοινότητας και προέρχεται από την τεχνική υπηρεσία του Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εφόσον υπάρχει ή αν δεν υπάρχει από την Τεχνική Υπηρεσία Δήμων και Κοινοτήτων (Τ.Υ.Δ.Κ) ή από άλλη δημόσια υπηρεσία, κατά παράβαση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7564433959947095364

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item