Άφαντος παραμένει ο Αχιλλέας Μπέος - Τον αναζητά η Αστυνομία

Για δεύτερη ημέρα παραμένει εξαφανισμένος ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, αφού έχει κινηθεί εναντίον του η αυτόφωρη διαδικασ...


Για δεύτερη ημέρα παραμένει εξαφανισμένος ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, αφού έχει κινηθεί εναντίον του η αυτόφωρη διαδικασία μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο εκδότης Γιώργος Καρεκλίδης για τα αδικήματα της εξύβρισης, της απειλής και της συκοφαντικής δυσφήμισης, μετά από συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. Η Αστυνομία τον αναζητά και δεν μπορεί να τον εντοπίσει.
Η ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου.
"Σε συνέντευξη τύπου που έδωσα την Παρασκευή και αναφέρθηκα στο περιστατικό της εκβίασής μου από τον ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΚΡΟΑΜΑ, Ακη Σαμαρτζή, αναφέρθηκα και στο γνωστό δημοσιογραφικό σκουπίδι, Γιώργο Καρεκλίδη, που χρόνια τώρα χρόνια παριστάνει το δημοσιογράφο, παραθέτοντας γεγονότα και πραγματικά περιστατικά και για τα οποία κατ’ επανάληψη τόνισα ότι η βασιμότητά τους και η ενδεχόμενη ανάγκη για ποινικό ή φορολογικό τους έλεγχο θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη και μόνο. Και βλέπουμε σήμερα αυτό το δημοσιογραφικό σκουπίδι αντί να απαντήσει δημόσια και καθαρά, όπως πρωτίστως έχει υποχρέωση από ηθικής πλευράς να κάνει, στα στοιχεία αυτά, πότε να κραυγάζει και πότε να κλαίει και να οδύρεται στις κάμερες, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει από το θέμα την κοινή γνώμη. Για την ταμπακιέρα κουβέντα. Στην προσπάθειά του δε αυτή, προχώρησε και στην υποβολή μιας προσχηματικής μήνυσης, επικαλούμενος δήθεν υβριστικούς χαρακτηρισμούς μόνο και μόνο για να με παρουσιάσει σαν διωκόμενο, στο πλαίσιο μια τυπικής διαδικασίας. Και εγώ ευχαρίστως θα δώσω εξηγήσεις για μια απλή εξύβριση. Εκείνος όμως πότε θα δώσει πειστικές εξηγήσεις στους πολίτες, που τις απαιτούν, για τα όσα στοιχεία παραδόθηκαν στη Δικαιοσύνη και αποκαλύπτουν οικονομικές δοσοληψίες ενός εκδότη με εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικό πρόσωπο; Μας θυμίζει την παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης»."

Related

Sticky 3257917359674274764

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item