Καρεκλίδης: Συκοφάντης ο Αχιλλέας Μπέος - κανένας φάκελος στον εισαγγελέα

Με δήλωση του ο εκδότης της εφημερίδας "Μαγνησία" Γιώργος Καρεκλίδης κατηγορεί τον Αχιλλέα Μπέο για συκοφαντία καθώς, παρά τα ...


Με δήλωση του ο εκδότης της εφημερίδας "Μαγνησία" Γιώργος Καρεκλίδης κατηγορεί τον Αχιλλέα Μπέο για συκοφαντία καθώς, παρά τα όσα ανέφερε ο Αχ.Μπέος σε συνέντευξη τύπου και στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη ότι έχει κατατεθεί εναντίον του φάκελος στον Εισαγγελέα, δεν υπάρχει τέτοιος φάκελος.

Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Την προηγούμενη Παρασκευή 8 Απριλίου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο, εν αργία, δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στο δημαρχείο, επιτέθηκε με δριμύτητα κατά εμού χαρακτηρίζοντάς με «απατεώνα», «εκβιαστή» και «ότι χειρότερο έχει βγάλει αυτή η πόλη». Ο κ. Μπέος χωρίς στοιχεία, κάτι το οποίο επισήμανα από την πρώτη στιγμή, τόνισε με έμφαση στους δημοσιογράφους που κατέγραψαν τη συνέντευξή του, ότι υπάρχει φάκελος με αδιάσειστα στοιχεία για παράνομες συναλλαγές, τα οποία έχουν κατατεθεί στην Εισαγγελία Βόλου. Τη Δευτέρα δια μέσω του δικηγόρου μου κ. Νίκου Μόσχου, έθεσα το ερώτημα στην Εισαγγελία Βόλου για το αν υπάρχει κάποιος φάκελος με καταγγελία που να με αφορά και η απάντηση ήταν αρνητική. Χθες Πέμπτη, για δεύτερη φορά, ο κ. Μόσχος έθεσε το ερώτημα στην Εισαγγελία Βόλου για το αν υπάρχει κάποιος φάκελος που να αφορά καταγγελία κατά του κ. Καρεκλίδη και πάλι η απάντηση ήταν αρνητική. Ο κ. Μπέος τη Δευτέρα είχε δηλώσει στον Astra και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη ότι δεν πήγε εκείνος προσωπικά κάποιο φάκελο στον εισαγγελέα, αλλά οι δημοτικοί υπάλληλοι. «Θεωρώ ότι έχει πάει ο φάκελος στην Εισαγγελία», συμπλήρωσε ο κ. Μπέος. Τελικά ούτε και χθες είχε πάει κάποιος φάκελος στην Εισαγγελία, διότι προφανώς ο κ.Μπέος ψευδόμενος έδωσε το στοιχείο της ύπαρξης φακέλου για να πείσει τους δημοσιογράφους και να πετύχει να με συκοφαντήσει. Υπενθυμίζουμε ότι ο «υπεύθυνος» και συκοφάντης Αχ.Μπέος το μόνο στοιχείο που έδωσε στους δημοσιογράφους ήταν ένα κουρελόχαρτο χωρίς ονόματα, παρά μόνο με κάτι ποσά και ημερομηνίες. Η Δικαιοσύνη ασφαλώς έχει το λόγο».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8576340777254369746

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item