Άρχισε το γκρέμισμα της γέφυρας στη Λάμια Διμηνίου

Ξεκίνησε από χθες και συνεχίζεται σήμερα, η κατεδάφιση της γέφυρας στη Λάμια Διμηνίου που επί δεκαετίες εξυπηρετούσε  αγρότες, εμπόρους,...

Ξεκίνησε από χθες και συνεχίζεται σήμερα, η κατεδάφιση της γέφυρας στη Λάμια Διμηνίου που επί δεκαετίες εξυπηρετούσε  αγρότες, εμπόρους, βιοτέχνες και άλλους επαγγελματίες.
Πλέον, όσοι διέρχονταν καθημερινά από εκεί μέσω της οδού Σκουφά για να πάνε στις δουλειές τους,  υποχρεώνονται  να διανύουν ένα χλμ και πλέον για να καταλήγουν  να κινούνται είτε μέσω της οδού Διμηνίου είτε μέσω της οδού Αθηνών.
  Αγρότες , έμποροι και βιοτέχνες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Λάμιας Διμηνίου   είναι ανάστατοι με το γκρέμισμα  της  γέφυρας στο ύψος της λαχαναγοράς των εμπόρων και ζητούν στη θέση της να γίνει νέα, προκειμένου να μην αποκοπεί η πρόσβαση που είχαν  επί σειρά ετών στις δουλειές τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως η  Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, είχε ενημερώσει τον Δήμο Βόλου από τον Φεβρουάριο του 2015, να κάνει μελέτη ώστε η γέφυρα να αντικατασταθεί, στο πλαίσιο της εργολαβίας, αλλά δεν ανταποκρίθηκε.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7851849451422651142

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item