Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης απόψε στο Βόλο

Μετά τη συγκλονιστική εμφάνιση στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η παρέα του επιστρέφουν στο Βόλο σήμερα Σάββ...


Μετά τη συγκλονιστική εμφάνιση στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η παρέα του επιστρέφουν στο Βόλο σήμερα Σάββατο 16 Απριλίου προκειμένου να εμφανιστούν στις 22.30 στη σκηνή του Lab Art.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο ένα ταξίδι που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Με αποσκευή μια «Μικρή βαλίτσα», γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια, καθώς και διασκευές, ο Αλκίνοος και η παρέα του ταξίδεψαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μεταφέροντας αισθήματα, γεγονότα, ήχους και λέξεις.
Το πρόγραμμα χαρακτηρίζουν η επικοινωνία μεταξύ μουσικών και ακροατών, τα ελεύθερα και τα ενορχηστρωμένα μέρη, οι εντάσεις και οι σιωπές, ο συγκερασμός διαφορετικών μουσικών ειδών και η δημιουργία κοινής αισθητικής από συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιώργος Καλούδης,τσέλο, λύρα, Μανόλης Πάππος μπουζούκι, λαούτο, Φώτης Σιώτας, βιολί, βιόλα, Δημήτρης Τσεκούρας, κοντραμπάσο. Hχοληψία Βασίλης Δρούγκας, φώτα Κωνσταντίνος Μαργκάς, διοργάνωση ΑΘΥΡ.
Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Οι τιμές εισιτηρίων είναι 11 ευρώ, περιορισμένα early bird (50 εισιτήρια), 13 ευρώ, προπώληση, 15 ευρώ, ταμείο.
Σημεία προπώλησης είναι: Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots, Tender Bar, Όγλ 35, Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β. Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 και στα καταστήματα Public και Seven σε όλη την Ελλάδα.
Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 2421 40 3454, 10:00-14:00 17:00-21:00.

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 9035725343923971735

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item