Παρέμβαση για την προμήθεια στεφανιογράφου στο Νοσοκομείο Βόλου

Η προμήθεια  στεφανιογράφου στην καρδιολογική κλινική του Αχιλλοπούλειου Γ.Ν. Βόλου αποτελεί πάγιο αίτημα τόσο της Διοίκησης της Μονάδ...


Η προμήθεια  στεφανιογράφου στην καρδιολογική κλινική του Αχιλλοπούλειου Γ.Ν. Βόλου αποτελεί πάγιο αίτημα τόσο της Διοίκησης της Μονάδας Υγείας της περιοχής όσο και του πληθυσμού του Νομού, τονίζει σε ερώτηση προς τον υπουργό υγείας ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος. Είναι ανεπίτρεπτο, στην εποχή μας οι καρδιοπαθείς της Μαγνησίας να μετακινούνται στη Λάρισα ή ακόμη  στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθούν  σε μια εξέταση καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της ασθένειάς τους. Η ταλαιπωρία και η οικονομική επιβάρυνση που υφίστανται οι ασθενείς του Νομού επιτάσσουν την άμεση προμήθεια με τον απαραίτητο ιατρικό - τεχνολογικό εξοπλισμό του νοσοκομείου. Οφείλουμε να παράσχουμε στον πληθυσμό ενός εκ των μεγαλυτέρων Νομών της χώρας την ασφάλεια που προσφέρει ένα άρτια εξοπλισμένο νοσοκομείο, ιδιαίτερα όταν αυτό είναι και το μοναδικό, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ερώτηση ο βουλευτής Μαγνησίας.
Κατόπιν τούτων,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1)Εάν προτίθεται να εξετάσει τη δυνατότητα προμήθειας  στεφανιογράφου για το Αχιλλοπούλειο Γ.Ν. Βόλου, καταλήγει η ερώτηση.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4737392164398473480

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item