Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία: η δημοτική αρχή εγκληματεί κατά του πράσινου της πόλης

Το ξεκλήρισμα του δάσους ευκαλύπτων στην περιοχή του Lidl και του Old City από τη διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Βόλου καταγγέλλει με ση...


Το ξεκλήρισμα του δάσους ευκαλύπτων στην περιοχή του Lidl και του Old City από τη διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Βόλου καταγγέλλει με σημερινή ανακοίνωσή της η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας επισημαίνοντας ότι η δημοτική αρχή εγκληματεί κατά του πρασίνου της πόλης.
«Οι δενδροφάγοι του Δήμου Βόλου δε χόρτασαν από το «πράσινο αίμα» των δέντρων που «ρούφηξαν» μέχρι σήμερα στην πόλη του Βόλου και συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο, αδιαφορώντας για τις διαμαρτυρίες πολιτών και φορέων. Οι γεωπονικοί κανόνες που εφαρμόζουν φαίνεται πως ορίζουν ότι κλάδεμα σημαίνει τα δέντρα να γίνονται κούτσουρα και το πράσινο, σε μια πόλη με έντονα προβλήματα ατμοσφαιρικής ρύπανσης, να τείνει να εξαφανιστεί. Ορίζουν επίσης ότι «κλαδέματα» γίνονται ακόμα και μέσα στον Απρίλιο ενώ τα δέντρα έχουν βγάλει ήδη φύλλωμα!
Τα τελευταία τους κατορθώματα είναι το ξεκλήρισμα ολόκληρου δάσους ευκαλύπτων στην περιοχή Lidl και Old City. Δίνουμε στη δημοσιότητα φωτογραφίες για το πώς ήταν τα δέντρα πριν την επέμβαση και πώς γίνονται μετά από αυτή. Αυτό το μίσος τους για τα δέντρα είναι ανεξήγητο. Αποτελεί έγκλημα για το πράσινο της πόλης και την υγεία των κατοίκων του Βόλου. Εκφράζουμε δε την απορία για το πού διοχετεύονται οι τεράστιες ποσότητες ξύλων που προκύπτουν από το ξεκλήρισμα των δέντρων; Αίσχος!»

Related

Sticky 8856683744328302167

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item