Νέος διαγωνισμός για τον μπόγια του Βόλου

Μετά το Πάσχα αναμένεται να προκηρυχθεί ο πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός για την περισυλλογή, φιλοξενία και φροντίδα στο Δημοτικό Κ...


Μετά το Πάσχα αναμένεται να προκηρυχθεί ο πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός για την περισυλλογή, φιλοξενία και φροντίδα στο Δημοτικό Καταφύγιο Βόλου.
Η σύμβαση με τον τωρινό ανάδοχο έληξε και η στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει τη μελέτη και την κατάρτιση των όρων του διαγωνισμού, ενδεικτικού προϋπολογισμού 39.925 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.  
Ακόμη, αποφασίστηκε η κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας «περισυλλογή, φιλοξενία, φροντίδα αδέσποτων ζώων (σκυλιών) των Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου, στο δημοτικό ενδιαίτημα, στη θέση Μαραθάς, για χρονικό διάστημα 12 μηνών», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 59.040 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%. Τέλος η επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία τους όρους τους διαγωνισμού για το γκαράζ της Φιλελλήνων, προϋπολογισμού 2.400.000 ευρώ. Το θέμα καταψήφισαν  οι σύμβουλοι της ΛΑΣ Απ. Νάνος και Θ. Τσαλούχας.

Related

Sticky 3451496739965343213

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item