Αυστριακοί δημοσιογράφοι σε επαγγελματικό ταξίδι στις Σποράδες

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, σε συνεργασία με το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού σ...


Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, σε συνεργασία με το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Αυστρία, την αεροπορική εταιρεία Flyniki και φορείς της Μαγνησίας, πρόκειται να διοργανώσουν το διάστημα 10-13 Μάιου, επαγγελματικό ταξίδι γνωριμίας και εξοικείωσης δημοσιογράφων αυστριακών μέσων ενημέρωσης στα νησιά των Βορείων Σποράδων.
Η ομάδα των δημοσιογράφων που αποτελείται από εκπροσώπους των κυριότερων ημερήσιων εφημερίδων και επαγγελματικών τουριστικών εντύπων της Αυστρίας θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τις φυσικές ομορφιές της Σκιάθου, της Σκοπέλου και της Αλοννήσου, τις ξενοδοχειακές υποδομές, τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, τη γαστρονομία, τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες που προσφέρονται στα νησιά και κατ’αναλογία να προβάλουν και να διαφημίσουν τα απαράμιλλης ομορφιάς μέρη της νησιωτικής Μαγνησίας.

Οι δημοσιογράφοι θα ξεναγηθούν από στελέχη του τμήματος εμπορίου και τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων που έχουν επιμεληθεί το πρόγραμμα φιλοξενίας τους και θα συνοδεύονται από εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Flyniki και του γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας.
Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη «οι στοχευμένες δράσεις της Περιφερειακής Αρχής για την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Μαγνησίας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Οι προορισμοί «Σποράδες – Πήλιο – Μαγνησία» είναι γνωστοί και αγαπημένοι τουριστικοί προορισμοί που έχουν πλέον αποκτήσει «φανατικούς» λάτρεις στο κοινό της Αυστρίας το οποίο ελπίζουμε να πρωταγωνιστήσει σε αφίξεις κατά τη φετινή τουριστική περίοδο. Παρά τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες που αντιμετωπίζει και η χώρα μας και εμείς ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων στοχεύουμε με συγκεκριμένες δράσεις και επενδύουμε στον τουρισμό, στην τουριστική προβολή του Νομού μας, στη νησιωτική και την ηπειρωτική Μαγνησία και τις Σποράδες».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1313523528390523749

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item