Δύο νέα ρεκόρ και το πρώτο Συνέδριο Ρεκόρ Γκίνες τον Αύγουστο στο Βόλο

Μετά το παγκόσμιο ρεκόρ που έσπασε ο Βόλος με τους 5.614 χορευτές που χόρεψαν συρτάκι το 2012, φέτος το καλοκαίρι επιστρέφει με δυο ρε...


Μετά το παγκόσμιο ρεκόρ που έσπασε ο Βόλος με τους 5.614 χορευτές που χόρεψαν συρτάκι το 2012, φέτος το καλοκαίρι επιστρέφει με δυο ρεκόρ και με το πρώτο συνέδριο Ρεκόρ Γκίνες.
Η ΕΚΠΟΛ θα διοργανώσει το συνέδριο και θα συμμετέχουν είκοσι χώρες που έχουν κατακτήσει ρεκόρ Γκίνες. Στο συνέδριο θα ανταλλάξουν απόψεις οι εκπρόσωποι των χωρών που έχουν κατακτήσει ρεκόρ Γκίνες, θα παρουσιάσουν πως επηρέασε το ρεκόρ τον τουρισμό της περιοχής και θα καταθέσουν τα συμπεράσματα τους προκειμένου να αξιοποιηθούν μελλοντικά. Το συνέδριο δρομολογείται για να διεξαχθεί το Σάββατο 27 Αυγούστου, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Το συνέδριο θα πλαισιώσουν δυο ρεκόρ Γκίνες. Η μεγαλύτερη «τσιπουροκατάνυξη» του κόσμου θα είναι το ένα ρεκόρ, καθώς θα στηθεί ένα τραπέζι ενός χιλιομέτρου στην παραλία του Βόλου και παραγωγοί ούζου και τσίπουρου της Θεσσαλίας θα προσφέρουν τα προϊόντα τους, ενώ από όλους τους δήμους της Θεσσαλίας θα υπάρχει το χαρακτηριστικότερο έδεσμα κάθε δήμου.
Το μεγάλο τραπέζι που θα στηθεί στη παραλία του Βόλου, θα μετατραπεί την άλλη μέρα στην μεγαλύτερη πασαρέλα που έχει στηθεί ποτέ και θα περπατήσουν πάνω από 2.000 γυναίκες με γόβες. Το ρεκόρ αυτό ήταν να γίνει στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά το διεκδίκησε και το πήρε ο Βόλος. Οι συμμετέχοντες, ηλικίας από 18 έως 45 ετών, ανεξαρτήτους ύψους και βάρους, θα πρέπει να μην πέσουν, να μην στραβοπατήσουν ή να μην χάσουν το ρυθμό τους, για όλη την διάρκεια της διαδρομής. Την ιδέα αυτού του ρεκόρ την είχε ο Γιάννης Λελιόπουλος, ο οποίος θα αναλάβει και τον συντονισμό των τριών εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου και των ρεκόρ Γκίνες θα γίνουν πολλές ακόμα εκδηλώσεις. Ένα μεγάλο πάρτι αλλά και μια μεγάλη συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό με πολλούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες και γνωστούς dj’s. Ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει και έκθεση αυτοκινήτων αλλά και εμπορική έκθεση καταστημάτων και επιχειρήσεων της Θεσσαλίας, με την στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου και Εμπορικού Επιμελητηρίου Βόλου και του Δήμου Βόλου.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6598687204119444351

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item