Οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη προέδρου της ΝΟΔΕ

Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε) Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου της Νομαρ...


Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε) Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Μαγνησίας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Απριλίου. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8π.μ. και θα κλείσουν στις 2μ.μ. Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί  στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Μαγνησίας (Ελ. Βενιζέλου 6, 2ος όροφος)
Αντίστοιχη εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα, (Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, από ώρα 08:00π.μ έως ώρα 14:00μ.μ ) στις ΔΗΜ.Τ.Ο Αλοννήσου, Σκιάθου και Σκοπέλου στους εξής χώρους:
α) Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο Αλοννήσου, στο Δημαρχείο
β) Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο Σκιάθου, στο ΚΕΠ Δ. Σκιάθου και
γ) Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο Σκοπέλου, στο καφέ «Blue Sea».
2) Δικαίωμα εκλέγειν στη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία έχουν αποκλειστικά και μόνο τα πρόσωπα που είναι εγγεγραμμένα στον Ειδικό Εκλογικό Κατάλογο για την ανάδειξη Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, όπως συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Πληροφορικής της Νέας Δημοκρατίας (συνολικά 104 εκλέκτορες).
Σχετικά, διευκρινίζεται ότι:
α)  Στην εκλογική διαδικασία που θα λάβει χώρα σε κάθε ένα από νησιά των Β. Σποράδων (Αλόννησο, Σκιάθο, Σκόπελο) θα ψηφίσουν αποκλειστικά και μόνο τα Μέλη του εκλεκτορικού σώματος, που είναι εγγεγραμμένα στις οικείες ΔΗΜ.Τ.Ο (Αλοννήσου, Σκιάθου, Σκοπέλου, αντίστοιχα).
β)  Μέλη των νησιωτικών ΔΗΜ.Τ.Ο (Αλοννήσου, Σκιάθου, Σκοπέλου), μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο Βόλο, στη διαδικασία που θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Μαγνησίας (Ελ. Βενιζέλου 6, 2ος όροφος), υπό την εποπτεία της Ν.ΕΦ.Ε.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4318375654956453367

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item