Καταγγελίες Μπέου εναντίον Καρεκλίδη

Ο εκδότης της εφημερίδας Μαγνησία και ιδιοκτήτης του Ράδιο Ένα βρέθηκε σήμερα στο στόχαστρο του σε αργία Δημάρχου Βόλου. Ο Αχιλλέας Μπέος...

Ο εκδότης της εφημερίδας Μαγνησία και ιδιοκτήτης του Ράδιο Ένα βρέθηκε σήμερα στο στόχαστρο του σε αργία Δημάρχου Βόλου. Ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις 12 το μεσημέρι, παρουσίασε έγγραφα με τα οποία κατηγορεί τον κ. Καρεκλίδη για "περίεργες δοσοληψίες".
Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι ο εκδότης είχε πάρει και είχε προεξοφλήσει επιταγές από τον εργολάβο του Περιφερειακού δρόμου του Βόλου.
Επίσης στην συνέντευξη κατήγγειλε τον κ. Θανάση Κουντουρά πρώην πρόεδρο του Κοιμητηρίου Βόλου διότι -σύμφωνα με τον κ. Μπέο- από το 1998 έως το 2003 έδινε κάθε μήνα ή σχεδόν κάθε μήνα επιταγές 800.000 δραχμών στον Γιώργο Καρεκλίδη, τον οποίο αποκάλεσε για άλλη μία φορά "απατεώνα, εκβιαστή και δημοσιογραφικό σκουπίδι".
Βέβαια σύμφωνα με όσα δήλωσε ο σε αργία δήμαρχος Βόλου δεν προκύπτουν για τον εκδότη της Μαγνησίας παράνομες δοσοληψίες με δημοτικό χρήμα, παρά μόνο ιδιωτικές συναλλαγές με τον εργολάβου του Περιφερειακού κ. Bασιλειάδη και τον κ. Κουντουρά.
Ο Γιώργος Καρεκλίδης σύμφωνα με πληροφορίες κατευθύνεται στον Εισαγγελέα για να καταθέσει μήνυση εναντίον του Α.Μπέου.

Related

Sticky 4198889203035084772

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item