Νέα παραγωγή από τους Δραπαίκτες του Βόλου

Τη δεύτερη θεατρική τους παραγωγή για τη φετινή σαιζόν, και συνολικά δέκατη από τη σύστασή τους προ πενταετίας, παρουσιάζουν οι ΔραΠαί...


Τη δεύτερη θεατρική τους παραγωγή για τη φετινή σαιζόν, και συνολικά δέκατη από τη σύστασή τους προ πενταετίας, παρουσιάζουν οι ΔραΠαίκτες Βόλου.
Πρόκειται για το δράμα «Στιγμές», του οποίου η ιστορία εκτυλίσσεται στην έκταση ενός αιώνα (20ου), η πλοκή του σε μία ημέρα, η αναπαράσταση της ημέρας επί σκηνής 70 λεπτά. Μία ημέρα από τη ζωή τριών γυναικών, μία φράση που τις ενώνει σαν νήμα που περνάει από το 1900 στο 1950 για να καταλήξει στο 2000. Ένας αιώνας εσωτερικού κόσμου της γυναικείας ύπαρξης που στροβιλίζεται γύρω από έναν σύζυγο, ένα γιο κι έναν φίλο για να δραπετεύσει ελεύθερη στον αιθέρα. Στιγμές, το αντίδοτο απέναντι στις ανυπέρβλητες ώρες.
Τις Στιγμές τους μας χαρίζουν οι: Λένα Μπακίρη, Ήρα Σκορδή, Λιάνα Τάταρη, Αλέκα Παπαδημητρίου, Teuta Sadiku, Γαρυφαλλιά Τζανιδάκη, Πάρης Ζίκος, ευΆγγελος Κάβουρας, Σπύρος Μακρυγιάννης. Καλλιτεχνική σύλληψη, σκηνοθεσία, σκηνογραφία: ευΆγγελος Κάβουρας. Βοηθός: Narcis Feticu. Ενδυματολογία: Έφη Αντωνίου. Μαγνητοσκόπηση - Φωτογράφιση: Φίλιππος Ραυτόπουλος. Χειροποίητες δημιουργίες σκηνικών: Τζινέτα Μπαλντούμη. Κατασκευή σκηνικών: Φώτης Τσιριγωτάκης. Φωτισμοί - ηχογραφήσεις: ZK Recording Studio. Συμβουλές μακιγιάζ πρόβας: Σταυρούλα Χαρχαρή. Μακιγιάζ φωτογράφισης και παραστάσεων: The Body Shop Βόλος. Κομμώσεις 1950: Ηλίας Κουτσός.
Η παράσταση, που διαρκεί 70 λεπτά και είναι με είσοδο ελεύθερη, θα δοθεί την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 20, 21, 22 Απριλίου καθώς και την Μεγ. Τρίτη 26 Απριλίου ώρα 9.15μμ στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειον Βόλου (Κουμουνδούρου-Ιάσονος) με προαιρετικό κουμπαρά υπέρ του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας ΥποστηρίΖΩ και της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και υπό την αιγίδα  της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου. 

Περισσότερες πληροφορίες, όπως και δυνατότητα εθελοντικής συμμετοχής στην δημοφιλή θεατρική ομάδα, στο δημόσιο προφίλ ΔραΠαίκτες Βόλου στο facebook και στο τηλ. 6976 825 825.

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1181525860022768260

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item