Από το TheNewspaper.gr μαθαίνουν τα θέματα της Μαγνησίας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τελικά είναι βέβαιο. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αφού πλέον ζούνε μακριά και σπάνια επισκέπτονται το Βόλο. Όμως φαίνεται ότι μαθαίνουν τα θ...


Τελικά είναι βέβαιο. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αφού πλέον ζούνε μακριά και σπάνια επισκέπτονται το Βόλο. Όμως φαίνεται ότι μαθαίνουν τα θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούν από τις σελίδες του TheNewspaper.gr.
Πρώτα εμείς γράψαμε για το πακέτο Γιούνκερ και την απουσία οποιουδήποτε έργου για το νομό Μαγνησίας. Όταν οι ίδιοι βουλευτές δεν το είχαν πάρει χαμπάρι. Η επίσημη απάντηση του υπουργείου αναφέρει ότι δεν είχε καμία πρόταση από τους βουλευτές Μαγνησίας για ένταξη κάποιου αναπτυξιακού έργου στο πακέτο αυτό.
Από την άλλη πάλι, το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.
Και πάλι το θέμα αναδείχθηκε από το TheNewspaper.gr και από άλλα ΜΜΕ της Μαγνησίας αργότερα.
Οι βουλευτές λοιπόν πανικοβλημένοι για το νέο φιάσκο τους αποφάσισαν μαζί με την Υπουργό από τη Μαγνησία να τρέξουν την τελευταία στιγμή για να εντάξουν και το Βόλο σε αυτό. Μάταια. Ήταν ήδη αργά. Το υπουργείο μας ξέχασε για άλλη μία φορά.
Το TheNewspaper.gr υπόσχεται ότι θα αναδεικνύει περισσότερα σοβαρά θέματα για τη Μαγνησία, για να μένουν ενήμεροι και οι τοπικοί βουλευτές.


πηγη φωτό: volosnow.gr

Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 6253483411155738381

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item