Συνάντηση Μ. Χρυσοβελώνη με νέο Διοικητή 1ης Ταξιαρχίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο της υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μ. Χρυσοβελώνη, πραγματοποίησε την Παρασκευή 13 Μαΐου ο ...


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο της υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μ. Χρυσοβελώνη, πραγματοποίησε την Παρασκευή 13 Μαΐου ο νέος Διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, Ταξίαρχος Ιωάννης Παπαναγνώστου
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Μ. Χρυσοβελώνη αρχικά συνεχάρη τον Ταξίαρχο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του. Παράλληλα τον ενημέρωσε για τα θέματα της περιοχής και ταυτόχρονα έγινε εκτενής αναφορά σε ζητήματα που απασχολούν τις Ένοπλες Δυνάμεις ενώ ο κ. Ταξίαρχος ενημέρωσε την κ. Χρυσοβελώνη για τις δραστηριότητες της 1ης Ταξιαρχίας.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας, αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης του Στρατού και της πολιτείας έτσι ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής και να παρασχεθούν υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Ο κ. Παπαναγνώστου από την πλευρά του επεσήμανε ότι έχει την πεποίθηση της συνέχισης της πολύ καλής συνεργασίας που υπήρχε με τους προκατόχους του προς όφελος πάντα της τοπικής κοινωνίας.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 9039457275792792918

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item