Τροποποιήσεις στη λεωφορειακή γραμμή Νο 15

Την τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής Νο 15 ώστε να διέρχεται μέσω των οδών Αθανασάκη και Πλαστήρα, αντί της οδού Αι...


Την τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής Νο 15 ώστε να διέρχεται μέσω των οδών Αθανασάκη και Πλαστήρα, αντί της οδού Αιολίδος, αποφάσισε η Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας για την περιοχή του Αναύρου, ενώ θα διατηρηθεί η διαδρομή των γραμμών Νο 1 και Νο 3, μέσω αυτής.
Προκειμένου δε, να διασφαλιστεί η δυνατότητα αριστερής στροφής στο σημείο αυτό, θα ρυθμιστεί ανάλογα ο φωτεινός σηματοδότης που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Πολυμέρη και Αθανασάκη, στην εσοχή της οποίας θα δημιουργηθεί και μια θέση στάσης λεωφορείου, λίγο πριν την συμβολή της με την οδό Πλαστήρα.
 
Επίσης, η Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας αποφάσισε τη διαμόρφωση χώρου στάθμευσης υπό γωνία, δυναμικότητας 50 οχημάτων, στο νότιο σκέλος της οδού Πλαστήρα,καθώς και τη διαμόρφωση χώρου στάθμευσης δύο τουριστικών λεωφορείων για την εξυπηρέτηση των προσερχόμενων στο Μουσείο, στην οδό Πλαστήρα (με Αθανασάκη).
Τέλος, σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου, αποφασίστηκε ο εξωραϊσμός της Πλατείας Αναύρου.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8944297759080557937

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item