Η Αλόννησος στην 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Στη μεγαλύτερη ανθοκομική έκθεση της χώρας, την  Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς , θα φιλοξενηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα ο Δήμος  Αλοννή...


Στη μεγαλύτερη ανθοκομική έκθεση της χώρας, την Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, θα φιλοξενηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα ο Δήμος  Αλοννήσου, στα πλαίσια των ενεργειών προβολής του νησιού στην  εγχώρια αγορά. Η εν λόγω δράση προέκυψε έπειτα από επαφές της Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κικής Αναγνώστου, με μέλη του Δ.Σ. της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς καθώς και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς.
Η 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 στο Άλσος Κηφισιάς και  θα διαρκέσει ως την Κυριακή 22 Μαΐου 2016. Ο Δήμος Αλοννήσου θα φιλοξενηθεί καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, στο οποίο θα διανέμεται προωθητικό υλικό στους επισκέπτες. Παράλληλα, η δράση θα προβάλλεται μέσω ραδιοφώνου και διαδικτύου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου θα διεξάγεται διαγωνισμός με κλήρωση πακέτων διαμονής στην Αλόννησο, προσφορά των επιχειρηματιών του νησιού.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6878335603872061530

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item