Κινητοποίηση για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Βόλου

Φορείς της Μαγνησίας αλλά και εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, ανταποκρίθηκαν σήμερα στο κάλεσ...


Φορείς της Μαγνησίας αλλά και εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, ανταποκρίθηκαν σήμερα στο κάλεσμα της Ένωσης Γιατρών και του Συλλόγου εργαζομένων του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου και συμμετείχαν σε κινητοποίηση έξω από το Νοσοκομείο Βόλου, για να διασφαλίσουν την αναβάθμισή του και να ζητήσουν να ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ τα προγραμματιζόμενα έργα.
Μετά το τέλος των ομιλιών δημιούργησαν μία ανθρώπινη αλυσίδα στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η υποβάθμιση της δημόσιας υγείας.
«Ζητάμε αυτό που μας αναλογεί ως Νοσοκομείο από το νέο ΕΣΠΑ και η κινητοποίησή μας είναι έξω από κάθε κομματική σκίαση» επισήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου, Κώστας Τράγαλος. Επιπλέον χαρακτήρισε θετική την εξέλιξη της σημερινής δέσμευσης του υπουργείου Υγείας ότι κατ’ αρχήν εντάσσεται ο αιμοδυναμικός στεφανιογράφος, ωστόσο τόνισε ότι  «μέχρι να δούμε αν ισχύει, μένουμε στο ότι δεν έχουμε πάρει τίποτα. Αν δούμε το έγγραφο σίγουρα θα είμαστε ικανοποιημένοι ότι κάτι κάναμε κι εμείς, γιατί χωρίς εργαλεία δεν μπορεί να δουλέψει κανείς».

Related

Sticky 6447400174393096994

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item