Στο Πανθεσσαλικό και φέτος το παζάρι του Βόλου

Τον Ιούλιο θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο η ετήσια εμποροπανήγυρη του Δήμου Βόλου στο χώρο περιμετρικά του Πανθεσσαλικού Σταδίου όπως και...


Τον Ιούλιο θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο η ετήσια εμποροπανήγυρη του Δήμου Βόλου στο χώρο περιμετρικά του Πανθεσσαλικού Σταδίου όπως και πέρυσι. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου τη Δευτέρα 16 Μαΐου στις 4:30 μ.μ., έρχεται προς έγκριση η Κανονιστική Απόφαση σχετικά με την οργάνωση και τις προϋποθέσεις λειτουργίας και τον καθορισμό των όρων για τη διάθεση και κατακύρωση των χώρων. Θα έχουν προηγηθεί οι σχετικές αποφάσεις από την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητα Ζωής που θα προηγηθούν.
Η ετήσια Εμποροπανήγυρη διαρκεί επτά ημέρες και διεξάγεται μέσα στο χρονικό διάστημα από 1 Ιουλίου έως 20 Ιουλίου. Προβλέπεται μία ημέρα εγκατάστασης και μία ημέρα απεγκατάστασης των εμπόρων και διεξάγεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην περιοχή του Πανθεσσαλικού.
Τέλη χρήσης για τα 332 περίπτερα
Τα περίπτερα της Εμποροπανήγυρης ανέρχονται σε 332 συμπεριλαμβανομένων 20 θέσεων, για την εγκατάσταση και λειτουργία επιχειρήσεων (λουκουμάδων, χαλβάδων).  Σε αυτά περιλαμβάνονται 12 με διαστάσεις 3Χ9 μ. για την εγκατάσταση  ψησταριών, ενώ τα περίπτερα που θα στεγάζουν επιχειρήσεις όπως λουκουμάδες και χαλβάδες θα έχουν διαστάσεις 3Χ3.
Κατά την κρίση της Επιτροπής Εμποροπανήγυρης θα χορηγηθούν μέχρι 15 άδειες – θέσεις σε μικροπωλητές για την πώληση παραδοσιακών ειδών στις εισόδους της Εμποροπανήγυρης (καλαμπόκι, κάστανο, τυποποιημένα μαντολάτο & παστέλι, «μαλλί της γριάς» κλπ., για τις οποίες θέσεις κατατίθενται αιτήσεις.
Στην κανονιστική ορίζεται το τέλος χρήσεως του κάθε χώρου το οποίο θα καταβληθεί στο Δήμο Βόλου, ορίζεται ως εξής:
-Περίπτερα εμπορικής δραστηριότητας: 180€
-Γωνιακά περίπτερα εμπορικής δραστηριότητας: 200€
-Περίπτερα χαλβάδων-λουκουμάδων: 400€
-Θέσεις ψησταριών: 1100 €
Η τιμή εκκίνησης του Λούνα Παρκ ορίζεται στα 45.000 €
Το Δημοτικό Συμβούλιο δύναται να αναπροσαρμόζει κατ’ έτος τα τέλη χρήσεως λαμβάνοντας υπόψη τις γενικότερες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.
Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες θα επιβαρύνονται και με τις δαπάνες κατασκευής των περιπτέρων.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5572052865280979687

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item