Κάλυψη εφημεριών Αχιλλοπούλειου από μετακινήσεις γιατρών

Με μετακινήσεις γιατρών από Κέντρα υγείας και ΠΕΔΥ στο Νοσοκομείο Βόλου επιχειρείται να καλυφθούν οι εφημερίες του Νοσοκομείου Βόλου γ...


Με μετακινήσεις γιατρών από Κέντρα υγείας και ΠΕΔΥ στο Νοσοκομείο Βόλου επιχειρείται να καλυφθούν οι εφημερίες του Νοσοκομείου Βόλου για τον Ιούνοο.
Με απόφαση του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου, μετακινούνται: μία ιατρός επιμελητής Α’ ακτινολογίας του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αλμυρού, μια ιατρός επιμελητή Β’ ακτινοδιαγνωστικής του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Βελεστίνου, μία Διευθύντρια Γενικής Ιατρικής του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αργαλαστής, μία γιατρός επιμελητής Β’ γενικής ιατρικής του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αλμυρού, ένας Διευθυντής Παθολογίας του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Σκιάθου, μία Διευθύντρια Ιατρικής Βιοπαθολογίας του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αργαλαστής, μία γιατρός επιμελητής Β’ Γενικής ιατρικής του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αργαλαστής, μία Διευθύντρια Παιδιατρικής του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αργαλαστής, μία γιατρός επιμελητής Β’ γενικής ιατρικής του ΠΕΔΥ – .Υ. Αλμυρού, μία γιατρός επιμελητής Α’ παιδιατρικής του ΠΕΔΥ – Μ.Υ. Βόλου, μία γιατρός επιμελητής Β’ Παιδιατρικής του ΠΕΔΥ – Μ.Υ. Βόλου και έξι άτομα ΙΥΥΥ τω ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αλμυρού, Αργαλαστής, Βελεστίνου και Φυλακών Βόλου.
Επίσης αποφασίστηκε η μετακίνηση ενός γιατρού Επιμελητή Β’ γενικής ιατρικής του Π.Ι. Φυλακών Κασσαβέτειας στο Νοσοκομείο Βόλου, για την κάλυψη εφημεριών με ταυτόχρονη κάλυψη των δύο ημερών εφημέρευσης, με πρωινό ωράριο για τον μήνα Ιούνιο. Για τη συγκεκριμένη μετακίνηση προϋπόθεση αποτελεί, η απαρέγκλιτη κάλυψη των αναγκών του Π.Ι. Φυλακών και συγκεκριμένα τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.
Τα έξοδα μετακίνησης κι εφημεριών θα καλυφτούν από το Νοσοκομείο Βόλου

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1574468447230138091

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item