Θα προσβάλει απόφαση για δρομολογιακές ρυθμίσεις το Αστικό ΚΤΕΛ

Την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, δήλωσε ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ, Παν. Γιόλας ότι θα προσβάλει το Αστικό ΚΤΕΛ, μετά την απ...


Την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, δήλωσε ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ, Παν. Γιόλας ότι θα προσβάλει το Αστικό ΚΤΕΛ, μετά την απόφαση που ελήφθη στη σημερινή συνεδρίαση, για τις νέες ρυθμίσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης των γραμμών 1,3 και 15 στην περιοχή του Αναύρου. Ο κ. Γιόλας παρουσίασε έγγραφα σύμφωνα με τα οποία  η απόφαση που ελήφθη από την Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας στις 9 Μαρτίου ήταν άλλη από αυτή που ήρθε ως απόφαση – εισήγηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κι αφορούσε στον αριθμό των θέσεων στάθμευσης των λεωφορείων των γραμμών 1,3 και 15 στον Άναυρο. Όπως είπε ο κ. Γιόλας η εταιρεία δεν είναι αντίθετη με τους κατοίκους, αντιθέτως θέλησε να λύσει το πρόβλημα.Ο ανεξάρτητος σύμβουλος κ. Γαργάλας τόνισε ότι προκύπτουν ζητήματα με την  εύρυθμη λειτουργία οχημάτων κατά μήκος της Πολυμέρη  και άλλα με τη στάση και στάθμευση οχημάτων που μεταφέρουν πολίτες στο Μουσείο και συμπλήρωσε: «Το ζήτημα είναι ότι θα εξυπηρετήσουμε κάποιους κατοίκους και θα παίξουμε στα ζάρια την πιθανότητα ενός επείγοντος περιστατικού να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί από το Νοσοκομείο; Είναι παράνομη στάση και στάθμευση  στην οδό Αθανασάκη. Να επανεξεταστεί το θέμα  σε ένα συνολικό σχεδιασμό με άλλου  τύπου  οχήματα, στάσεις και σταθμεύσεις και  με άλλη συλλογιστική κυκλοφοριακή μελέτη .»
Η ανεξάρτητη σύμβουλος Φωτεινή Κοκκινάκη ενημέρωσε ότι  το ΕΚΑΒ είχε αρνητική θέση , χαρακτήρισε στενό το σημείο στις οδούς Πολυμέρη-Αθανασάκη, ζήτησε να μην γίνεται κάθοδος λεωφορείων από την οδό Αθανασάκη και εξέφρασε τη ριζική διαφωνία της.
Ο  επικεφαλής της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Μιχ. Μιτζικός πρότεινε να μην περιμένουν τα λεωφορεία με αναμμένες μηχανές στον Άναυρο  και κάλεσε το  ΚΤΕΛ να ρυθμίσει τα δρομολόγια για να μην στέκονται λεωφορεία πολλή ώρα στον Άναυρο, ενώ ζήτησε το   θέμα της Αθανασάκη να επανεξεταστεί
Μάλιστα ο κ. Μιτζικός ψήφισε θετικά για την αποσυμφόρηση του Αναύρου με επιφύλαξη για  την  αλλαγή δρομολογίου στην οδό Αθανασάκη.
Ο αντιδήμαρχος  Τεχνικών Υπηρεσιών και πρόεδρος της Επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας Θαν. Σταυρίδης είπε πως  η αυθαιρεσία του Αστικού ΚΤΕΛ πρέπει να σταματήσει κι εξήγησε ότι χωροθετήθηκαν θέσεις αλλά ποτέ δεν τηρήθηκαν.
Ο ίδιος είπε ότι στην εσοχή του Μουσείου επί της Αθανασάκη θα κάνουν στάση τα λεωφορεία.
Τέλος ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ.  Πατσιαντάς  ψήφισε αρνητικά στο να τροποποιηθεί η γραμμή Νο 15

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8769445908745795145

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item