Απέκλεισαν την πύλη εισόδου και αρνούνται την σίτιση οι πρόσφυγες στον ΜΟΖΑ

Σε αποκλεισμό της πύλης εισόδου στον καταυλισμό του ΜΟΖΑ, προχώρησαν από σήμερα το απόγευμα, πρόσφυγες που διαμένουν εκεί, το τελευταί...


Σε αποκλεισμό της πύλης εισόδου στον καταυλισμό του ΜΟΖΑ, προχώρησαν από σήμερα το απόγευμα, πρόσφυγες που διαμένουν εκεί, το τελευταίο 20ήμερο, οι οποίοι παράλληλα, αρνήθηκαν την σίτιση.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η διαμαρτυρία των προσφύγων ξεκίνησε το μεσημέρι, όταν –για ακόμη μία φορά -τους διανεμήθηκαν μακαρόνια για φαγητό. Μετά την διαμαρτυρία τους, στάλθηκε άλλο φαγητό (αρακάς με πατάτες) το οποίο επίσης, αρνήθηκαν να φάνε, όπως έγινε και με το βραδινό.
Εκτός από το θέμα της σίτισης, οι πρόσφυγες διαμαρτύρονται γιατί ο χώρος δεν διαθέτει Wi-Fi ώστε να διευκολύνεται η επικοινωνία τους, καθώς και για το γεγονός ότι από τα πολλά είδη που προσφέρουν οι αλληλέγγυοι, τους παραδίδονται λίγα και με το σταγονόμετρο (π.χ. pampers για τα παιδιά κ.α.)
Όπως έγινε γνωστό, στο χώρο του καταυλισμού στον ΜΟΖΑ έχουν καταφθάσει μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τους πρόσφυγες.

Related

Sticky 7197999987919342876

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item