Πιστοποίηση για τις παιδικές χαρές Άνω Λεχωνίων και Ν. Αγχιάλου

Παρελήφθη από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, το Ειδικό Σήμα Πιστοποίησης Καταλληλότητας Λειτουργίας Παιδικής ...


Παρελήφθη από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, το Ειδικό Σήμα Πιστοποίησης Καταλληλότητας Λειτουργίας Παιδικής Χαράς που προορίζεται για τις δύο νέες παιδικές χαρές που ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου. Πρόκειται για τις παιδικές χαρές στις περιοχές Άνω Λεχωνίων και Νέας Αγχιάλου, που βρίσκονται δίπλα από τα πρώην Δημαρχιακά Κτήρια.
Πιο συγκεκριμένα οι δύο νέες παιδικές χαρές πιστοποιήθηκαν από την ΕΒΕΤΑΜ ότι λειτουργούν σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Ασφαλείας.
1
Η Δημοτική Αρχή έχει ήδη παραδώσει στους δημότες τρεις νέες, ασφαλείς και πιστοποιημένες παιδικές χαρές (Χιλιαδού-είναι η πρώτη πιστοποιημένη παιδική χαρά από το Υπουργείο Εσωτερικών σε ολόκληρη την Περιφέρεια Θεσσαλίας και δόθηκε προς χρήση στους πολίτες τον Ιούλιο του 2015, Άνω Λεχώνια, Νέα Αγχίαλος και Πορταριά) ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα ακολουθούν εργασίες αποξήλωσης και ανακατασκευής των παιδικών χαρών σε Σέσκλο, Κατηχώρι και Αγριά.
Παράλληλα στο πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής σε ότι αφορά στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου και Νέας Ιωνίας είναι η έναρξη των εργασιών το αμέσως επόμενο διάστημα στις παιδικές χαρές στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, στο Ελικοδρόμιο και στην παιδική χαρά στην διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου με Σπυρίδη ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες συνοικίες. Συγχρόνως θα γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες για την πιστοποίηση τεσσάρων ήδη υπαρχουσών παιδικών χαρών στη Νέα Ιωνία.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 516098795163462754

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item