Η υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου στον Βόλο

Ξεκινούν αύριο Πέμπτη, στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά, οι εργασίες της συνόδου Πρυτάνεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, παρου...


Ξεκινούν αύριο Πέμπτη, στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά, οι εργασίες της συνόδου Πρυτάνεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου, του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας, καθώς και του Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης τομεακών επιχειρησιακών προγραμμάτων του υπουργείου Οικονομίας.
Αύριο θα γίνουν συναντήσεις των γραμματέων των Επιτροπών Ερευνών, το πρωί της Παρασκευής θα γίνει συνάντηση των προέδρων των Επιτροπών, ενώ οι εργασίες της Συνόδου, παρουσία των πρυτάνεων από τα 20 και πλέον ΑΕΙ, θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής.
Το Σάββατο στις 4 το απόγευμα, θα ξεκινήσει η συνάντηση των πρυτάνεων, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας κ. Αναγνωστοπούλου, η οποία είναι και η αρμόδια σε θέματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στη σύνοδο θα παραβρεθούν ακόμη ο Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Παιδείας Θωμάς Μαλούτας και ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΚΤ, του υπουργείου Οικονομίας, Γιώργος Ιωαννίδης.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8596613465541110984

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item