Ξενοδόχοι: Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές μας αν ψηφίσουν τον συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ

Κάλεσμα στους βουλευτές του Νομού να πάρουν θέση πάνω στο θέμα της αιφνιδιαστικής επιβολής συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ στον τουρισμό, απευθύ...


Κάλεσμα στους βουλευτές του Νομού να πάρουν θέση πάνω στο θέμα της αιφνιδιαστικής επιβολής συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ στον τουρισμό, απευθύνει η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, ζητώντας να μην ψηφίσουν τέτοιες επαίσχυντες – όπως τις χαρακτηρίζουν – τροπολογίες.
«Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ενώ έχουμε την ευκαιρία να εκπροσωπείται η Μαγνησία από  3 κυβερνητικούς βουλευτές από το Νομό μας, να φτάσουμε στο σημείο να αναγκαστούμε να τους θεωρήσουμε ανεπιθύμητα πρόσωπα. Αντίθετα πιστεύουμε ότι πρέπει να βρούμε πεδίο συνεργασίας μαζί τους και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την περιοχή μας και για τη χώρα μας» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης, η οποία απαντά το εξής, σε όσους – ίσως – ισχυριστούν ότι η επιβολή φόρου 0,1% δεν είναι πια και τόσο δραματική:
«Διπλασιάστηκε το ΦΠΑ, αυξήθηκε κατά μια ακόμα μονάδα από 23 σε 24%, οι φόροι μαζί με τις προκαταβολές φόρων ξεπερνούν το 60% του εισοδήματος μας, μας απαλύνουν τον φόρο με την αναστολή επιβολής του συμπληρωματικού φόρου για το 2017 και χωρίς να ξέρουμε από πού μας ήρθε, ξανά επιβολή συμπληρωματικού φόρου στα «εργαλεία» της δουλειάς μας»
Σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων, δεν πρόλαβε να καταλαγιάσει ο «κουρνιαχτός» από τα στοιχήματα του Πρωθυπουργού για νέο ρεκόρ αφίξεων σήμερα στον τουρισμό. «Στοιχηματίζουμε και εμείς λοιπόν με τη σειρά μας για το ρεκόρ λουκέτων, απολύσεων εργαζομένων και δημιουργίας στρατιών ανέργων επιχειρηματιών» καταλήγει η ανακοίνωση.

Related

Sticky 6459065678456490928

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item