Πικετοφορία του ΠΑΜΕ στους δρόμους του Βόλου

Πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ ενάντια στην ψήφιση του πο...

Πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η πικετοφορία ξεκίνησε από την πλατεία Πανεπιστημίου, διέσχισε την κεντρική αγορά της πόλης. Καθ’ όλη την διάρκεια της πικετοφορίας διανεμήθηκαν προκηρύξεις στους κατοίκους του Βόλου, στις οποίες – μεταξύ άλλων – τονίζονται τα εξής:
 «Ο λαός μπορεί να απαντήσει αγωνιστικά στους αντεργατικούς σχεδιασμούς, να αποκρούσει τους εκβιασμούς, τις απειλές, την εργοδοτική τρομοκρατία. Είναι ανάγκη να διαμορφωθεί παντού λαϊκό μέτωπο πάλης και αντεπίθεσης για την απόκρουση της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής. Να δυναμώσει η πάλη μέσα στους χώρους δουλειάς, να ενισχυθεί το κύμα ανυπακοής σε αυτήν την πολιτική. Να απορριφτούν οι πολιτικές που μας καταδικάζουν στη φτώχεια, στην ανεργία, στην εκμετάλλευση. Η εργατική τάξη, οι αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία, η φτωχή αγροτιά να δυναμώσουν τους αγώνες και τη συμμαχία τους».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 127500560003879747

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item