Ένταση σε συνάντηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με επαγγελματοβιοτέχνες

Ένταση επικράτησε σήμερα, στη συνάντηση που είχαν το πρωί, επαγγελματίες του Βόλου με τους βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ. Κατερί...


Ένταση επικράτησε σήμερα, στη συνάντηση που είχαν το πρωί, επαγγελματίες του Βόλου με τους βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ. Κατερίνα Παπανάτσιου και Μάκη Μπαλλή, προκειμένου να θέσουν υπόψη τους τα προβλήματα που προκαλούν τα μέτρα που πρόσφατα ψηφίστηκαν.
Μια δήλωση της κ. Παπανάτσιου στις τηλεοπτικές κάμερες (μέσα από το χώρο της συνάντησης) η οποία χαρακτήρισε αδικαιολόγητες κάποιες αντιδράσεις που εκδηλώνονται από τους επαγγελματίες, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης, μέλους της ΟΕΒΕΜ και δημοτικού συμβούλου Βόλου, κ. Γιάννη Γρηγορίου, ο οποίος άρχισε να φωνάζει ότι δεν επιθυμεί καμία συζήτηση με τους βουλευτές μιας κυβέρνησης που εξαθλιώνει τον κλάδο με τις πολιτικές που εφαρμόζει.
Σε δηλώσεις του πάντως, ο κ. Μάκης Μπαλλής έκανε λόγο για ένα προσχεδιασμένο επεισόδιο με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων από πλευρά του κ Γρηγορίου.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7424046441129753138

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item