Αυστηρή τήρηση του ΚΟΚ στην Αργοναυτών ενόψει καλοκαιριού

Αυστηροί έλεγχοι για την τήρηση των σημάτων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό Αργοναυτών θα πραγματοποιούνται από τους ...


Αυστηροί έλεγχοι για την τήρηση των σημάτων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό Αργοναυτών θα πραγματοποιούνται από τους λιμενικούς με την έναρξη της θερινής περιόδου για να αποφευχθεί συμφόρηση της κυκλοφορίας και καθυστερήσεις στην ομαλή κίνηση των τροχοφόρων.
Αυτό επισημαίνει με σημερινή του ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΟΛΒ Α.Ε.
Ειδικότερα αναφέρει ότι «δεδομένου ότι μπαίνουμε στην τουριστική περίοδο και αναμένεται αυξημένη κίνηση οχημάτων και πεζών, επισημαίνουμε ότι πρέπει να ακολουθούνται οι υποδείξεις των υπαρχόντων σημάτων απαγόρευσης στάσης – στάθμευσης, διότι εγκυμονείται κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος από την κατάληψη με σταθμευμένα οχήματα μεγάλου μέρους του ενός ρεύματος κυκλοφορίας, καθώς επίσης δημιουργείται συμφόρηση της κυκλοφορίας και καθυστερήσεις στην ομαλή ροή της τροχαίας κίνησης.
Για το λόγο αυτό και προκειμένου να αποτραπεί η παραπάνω κατάσταση, γνωστοποιούμε ότι από 30-05-2016 θα εφαρμοστεί αυστηρός έλεγχος της τήρησης των πινακίδων τροχαίας κυκλοφορίας.
Παράλληλα, τονίζεται ότι για την εξυπηρέτηση των οδηγών λειτουργεί και ο Σταθμός Αυτοκινήτων του λιμένα και έχει προβλεφθεί η έκδοση καρτών μηνιαίας ή ετήσιας διάρκειας με προνομιακή τιμή.
Ενημερώνονται επίσης οι ξενοδοχειακές παραλιακές επιχειρήσεις ότι παρέχεται πλέον και δυνατότητα έκδοσης καρτών στάθμευσης στον Σταθμό Αυτοκινήτων του λιμένα επ’ ονόματι της επιχείρησής τους, προκειμένου να χορηγούνται στους πελάτες τους. Για τα σχετικά αιτήματα παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με την ΟΛΒ ΑΕ/Τμήμα Εκμετάλλευσης από 30-05-2016.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2842109394280371499

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item